Cirque | Fast fashion & Paraiba | Kép kép hátán...


Ez a két lakk már pár hónapja a készletem tagja, de még egyszer sem sikerült róluk normális fotót készítenem ahhoz, hogy saját bejegyzést kaphassanak. Végül most pont adott volt hozzá minden, a fények, a körmeim állapota, így nem volt semmi akadály. Egyébként még karácsonyra kaptam őket, de így is félve választottam az Astra okozta csalódásom miatt (amit még mindig úgy imádnék, de hát azok után, hogy bebarnult, nincs kedvem egy újabb csalódáshoz). Na de a két lakk...

A Fast fashion az a lakk, ami fogalmam sincs, hogyan fogott meg. Krém, nem is a világos barnás nude fajtából, hanem egy fura rózsás-barnás keverék (a márka saját honlapja szerint tan rose creme, ami szerintem tökéletesen jellemzi), mégis nagyon kellemes árnyalat, szívesen viselem. Két rétegben tökéletesen fed, fényesre szárad, normál tempóban. Barázdált körmöknél érdemes alá mindenféleképp valami kitöltő alapot kenni, ugyanis nem mindenhol fedi el a lakk a huplikat. A rétegek nem vastagok, a lakk kissé híg, jól pigmentált, könnyű felvinni a körmökre, az ecset jól működik, habár nem szeretem ezt a típust. 








A Paraiba eléggé impulzus vásárlás volt, máskor valószínűleg nem választottam volna, de akkor és ott nagyon megtetszett a webshopban. A színét nem egyszerű meghatározni, de lefotózni még nehezebb, bár szerintem a képeim most elég közel járnak hozzá (nem nyúltam fényekhez, csak az élességen állítottam minden fotón, illetve a feliratok kerültek rájuk pluszban). A Cirque oldala szerint ez a lakk "intense cyan-green with holographic flakes", egyszerre kék és zöld és mégis egyik sem, nehéz meghatározni, emellett eléggé élénk, vibráló hatása van, a holo pelyhek pedig csak bónuszként szolgálnak ehhez a már magában is figyelemfelkeltő kombinációhoz. Két rétegben kentem fel, a száradása ennek is normál sebességű, viszont nem fényesre szárad, nem igazán tudom meghatározni a finist egyébként. Nem mondom, hogy a képek 100%-osan visszaadják, amit látok, de igyekeztem... 








Manikűröket nem készítettem külön most, az Instámon biztosan találtok párat velük... :) Nektek hogy tetszenek ezek a lakkok? Jelenleg egyébként a Fast fashion van csak raktáron a Nailland webshopjában.

10 megjegyzés

  1. Gyönyörű mindegyik, de főleg a rose creme tetszik ☺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kellemes árnyalat, elegáns és visszafogott, de mégsem unalmas :)

      Törlés
  2. Nekem a Paraiba jobban tetszik a körmeiden is :) A szép körmöket ki kell emelni, hogy még jobban észrevegyék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszik és köszönöm! :) Mostanában néha elgondolkodom azon, hogy rövidebbre reszelem őket.

      Törlés
    2. Olyan szép ujjaid és körömformád van, a rövid is jól áll, amikor bánködtál a törés miatt. Nekem ez a hossz már kényelmetlen lenne, de a forma, meg úgy az egyész, hát kicsit azért irigyellek néha. :)
      A lakkok közül egyik sem az én színem, de barátkozom a nude-okkal... :)

      Törlés
    3. Köszönöm! :) Bár az ujjaim leginkább egy-egy puffadt virslire hasonlítanak :D Van az a hossz, ami már nekem is kényelmetlen, de azt csak ritkán érem el (és nem önszántamból van a "ritkán"). De igyekszem vigyázni rájuk.
      Szurkolok, hogy jól kijöjj a nude-okkal, biztos vagyok abban, hogy remek dolgokat tudsz majd kihozni belőlük :)

      Törlés
  3. Mind a két lakk gyönyörű és jól mutat rajtad :)

    VálaszTörlés
  4. húú a Paraiba csodaszép, de persze a másik is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszenek! :) Sajnos a Paraiba elég csalóka, különböző fényviszonyok között képes mindig más és más arcát mutatni, van, amikor egészen élénk, máskor visszafogott, este utcai lámpáknál kék, szóval eléggé sokoldalú :) Persze aki csak a kék, visszafogott részt keresi, annak ez nem megfelelő választás.

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.