IÉUV | Wild and free


Ez a lakk tipikusan az, amire nem volt szükségem, mégis nálam landolt... Még novemberben vettem Anettől, és egyébként tetszik, de nem teljes áron. Wild and free névre hallgat, a Back to school kollekció részeként látott napvilágot (ami szerintem kissé unalmasra sikeredett, de hát ez van). A lakk nevéről egyébként mindig ez a szám jut eszembe :) A Nailmail-nél épp kifut 3 kollekció, köztük a Back to school is, és kedvezményes áron lehet hozzájutni, szóval akinek tetszenek a #Hashtag, Welcome to Paradise és a BTS kollekció lakkjai, érdemes lehet lecsapni rájuk, amíg nem késő.


Hivatalos jellemzése szerint búzavirág kék színe van, szerintem kicsit inkább a farmerkékre hajaz, de számomra semmi esetre sem búzavirág kék. Az ecsetét könnyű kezelni és jó is vele lakkozni, a lakk állaga teljesen jó. Két rétegben tökéletesen fed, eléggé pigmentált a lakk. A száradási ideje normál, és nem is lesz az a kimondottan fényes,






Amióta nálam van, készült már vele pár manikűr, de gondoltam, készítek a poszthoz egy újabbat. Nem akartam semmi bonyolultat (illetve nem is nagyon tudtam kitalálni semmi extrát), de nem akartam unalmasat készíteni. Az adott volt számomra, hogy mindenféleképp olyan lakkal szeretném kombinálni, ami nem veszi el az alap elől a figyelmet, így a Different Dimension Rejoice-ra esett a választásom, szilikonra festettem belőle, majd mután megszáradt, háromszögeket vágtam ki, tudom, a középső ujjamon elég béna lett, de egyébként nem feltűnő élőben. :D Így még túl egyszerűnek éreztem, végül fehér pöttyök kerültek még rá, és arra gondoltam, hogy poén lenne és jól mutatna, ha az ujjaimra is tennék egyet-egyet. Nekem nagyon tetszett :)




4 megjegyzés

  1. Nekem is tetszik ez a szín, de már annyi indie lakkom van, hogy muszáj határt szabni és hát nem is olcsó. Szerintem is inkább farmerszínű, nagyon szép önmagában is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is van pár indie lakkom, de azért néha belefér 1-1 új :D A színe ellenére elég szolid, néha jólesik egy kis visszafogottság. :)

      Törlés
  2. Tényleg farmerszínű. :D De nagyon szép lakk, és a manikűröd is szép lett! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Leginkább a nagyon közelin látszik a farmerség :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.