L'Oréal | Coral trianon


Enikőtől tudtam meg, hogy már kaphatóak itthon a L'Oréal új típusú (legalábbis itthon újdonságnak számító), számomra kézigránátra emlékeztető (de hát kinek mi) üvegű lakkjai. Nagyon megörültem, mert nekem nagyon tetszenek, az üveg miatt szükségét éreztem, hogy a készletem gyarapítsa legalább egy, és végül névnapomra megkaptam a Coral trianon nevű darabot. 

Ha pontosan meg kellene határoznom a színét, akkor az valahogy így hangzana: barackos-narancsos-néharózsaszínes-korall. Mert ez tipikusan az a lakk, hogy odébblépsz kettőt, és már tök más a színe. Más, ha napon nézed, más, ha jó időben árnyékban, más, ha felhős időben, más lámpafénynél is. És még gugliban is legalább 3 féle swatch fogad ezek közül, csak hogy teljes legyen az öröm. Én mindenesetre eközött és egy szép taupe között vacilláltam, végül tavasz lévén (tudom, tudom, még csak naptárilag van tavasz) egy vidám árnyalatot választottam. A Notino-n is elérhető többféle árnyalatban, bár jelenleg ezt az árnyalatot nem találtam, érdemes a többire legalább egy pillantás vetni!

Azt már említettem, hogy szerintem érdekes, különleges üvege van, és hogy kézigránátra emlékeztet, viszont ezt a vonalat viszi tovább az ecset is, aminek a nyele hasonlít az üveg kialakítására, hasonlóan barázdált. Az ecset lekerekített és széles, de nem túlzottan, nagyon jó vele lakkozni. Kellő mennyiségű lakkot vesz fel.

A lakk krémes, nagyon jól pigmentált. Két rétegben tökéletesen fed és csodaszép fényes lesz, viszont nem szárad gyorsan, sőt, szerintem valahol a normál és a lassú között van a száradási sebessége. Viszont még mindig gyorsszárító! :) A körmeimen egyébként van rajta fedőlakk, mivel épp mentem el itthonról, így nem kockáztattam az esetleges sérülést.

Illatos, engem egy púderes illatra emlékeztet, nagyon kellemes, nem tolakodó, sőt, viszont simán elnyomja a büdi fedőlakkom szagát. Ha nem emelem a kezem az orromhoz, akkor nem érezni, de nekem nagyon tetszik, így simán elszagolgatom akár egész nap is a körmeimet. :D

Napfényben:





Napos időben, de nem napos helyen:






Egyelőre csak egyetlen elfogadható manikűr készült vele, ez a rózsás-szegecses negative space fehér akril pöttyökkel, már csak egy kis water decal meg nyomda hiányzik és minden benne lett volna, amit szeretek. :) A fotó lámpafénynél készült. Illetve azóta már készült egy másik, azzal estefelé egészítem ki a bejegyzést.



A lassú száradáson kívül semmit nem tudok felhozni ellene, nekem eléggé bejön. :)

5 megjegyzés

  1. Szép, a manikűr is, de nekem csak ajándékba kellene :) Kicsit drágának tartom ezeket a lakkokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nem olcsó árkategória, de Glamour vagy egyéb kuponos napokon biztos jobban megéri majd (még ajándékként is) :)

      Törlés
  2. Nagyon szép színe van, jól választottál, a manikűr is nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép ez a lakk, és a manikűröd is! Éppen a minap nézegettem a DM-ben ezeket a lakkokat, hogy milyen érdekes az üvegük. (-: Hátha lesz Glamour-kupon majd rá, mert kicsit én is drágállom. (-: Nekem Essence lakkom van ilyen illatos, tök buli. :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.