Manicute | Álomfogó


Igazából csak a múlt hét második felében jutott eszembe, hogy ma ismét Manicute, nekem pedig nem volt semmi manikűröm, így muszáj voltam gyorsan összehozni egyet. Pár napja gél lakk van a körmeimen, ugyan nem hetekig tervezem hordani, de a mai manikűr is gél lakkokkal készült el. Mutatom.


Amit tudtam, hogy nem szeretném túl színesre az egészet. A minta alapjaként egy nude BPS gél lakkot használtam (és a másik kettő is BPS) 2 rétegben, majd erre megfestettem fekete akrillal az álomfogót. A mutatóujjamra egy türkiz, a kisujjamra pedig egy élénkebb kék került (ami alá jó lett volna egy fehér alap, de fehér gél lakkom még nincs, ejjejj...), és ezzel a két színnel imitáltam a gyöngyöket az álomfogóra. A végén került az egészre fényzselé és tádááá. A képeken a díszítés egy szépséges Rossetti nyaklánc, de sajnos már nem elérhető a kínálatukban.





Ne felejtsétek el meglesni a többiek manikűrjeit is!

9 megjegyzés

  1. Nagyon szép lett, és tavaszias! (-:

    VálaszTörlés
  2. Nagyon üde tavaszias lett az összhatás! :)

    VálaszTörlés
  3. Ennyi szín pont jó, csodás lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Nagyon jólesik, hogy így gondolod! :)

      Törlés
  4. nagyon szép ez a BPS nude géllakk, és amit ráfestettél is gyönyörű *.* irigyellek amiért mindig ilyen szépeket tudsz kézzel festeni! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Jobb kézügyességgel sikerülhetett volna szebben is, de már ennek is örültem :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.