Manicute | Kaktuszok

*Miniupdate: éjjel egykor jött egy email, hogy "A tartalom megszegi a rosszindulatú programokra és vírusokra vonatkozó irányelveinket." Aztán 12 órával később egy olyan, hogy "Megszüntettük a bejegyzésedre életbe léptetett korlátozásokat." Szóval ezért került újra közzétételre a poszt... Köszi Blogger.

Soha, de soha nem készítettem még kaktuszos manikűrt, így ez most kissé kihívás volt, mert fogalmam sem volt, milyen vonalon induljak el. Legyen valami tájképszerű? Vagy legyen színes alapon pici kaktuszos? Úgyhogy inkább elkezdtem gugliban nézelődni, de nem a kaktuszos manikűrök érdekeltek, hanem a kaktuszos rajzok. Végül ettől a képtől kaptam meg azt, amit kerestem.


A manikűröm teljesen csupasz alapra készült el, elsőként a virágcserepeket festettem meg. Ezután készült el a néhány kisebb-nagyobb kaktusz. Végül pedig lemattítottam az egészet. A mattító fedőlakk az egyetlen lakk, amit a manikűrhöz használtam, minden más akrilfesték, ezen belül is csak sötétkék, sárga, fehér, illetve piros színt használtam, ezek segítségével kevertem ki a szükséges színeket. Illetve utólag feltűnt, hogy egyetlen pici virág sem került a kaktuszokra, így ezt pótoltam gyorsan :D





És a virágos kaktuszkák:



Ne felejtsétek el megnézni a többiek kaktijait sem!

9 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.