CND | Vinylux * Rhythm & Heat miniszett


Ahogy mondtam az előző lakkos CND posztban, nem csak Creative Play, hanem Vinylux mini lakkszett is került hozzám a CND Nail Lounge jóvoltából, így a mai posztban a fenti képen látható 3 szépség és a hozzájuk tartozó fedőlakk lesz a főszereplő. Vinylux lakkom volt már korábbról is, így itt már nem volt számomra ismeretlen a lakkok minősége. 

A szettben 4 darab 3,7 ml kiszerelésű üvegecske lapul, ebből 3 szín, a 4. pedig a hozzájuk tartozó fedőlakk. A Vinylux lakkokhoz nem kell alap, ugyanis a lakk első rétege alapoz is egyben. Mielőtt felkenjük őket, érdemes ScrubFresh-sel áttörölni a körmöket a jobb tapadás érdekében (illetve hogy minden felesleges szennyeződést eltávolítsunk a körmeinkről). A termékcsalád 7 napig tartós körmöket ígér, illetve azt, hogy a fedőlakk 8 és fél perc alatt szárad. Az előző posztban mutatott barázdakitöltő alaphoz is jól tapadnak egyébként.

Ebben a mini Rhythm & Heat szettben 3 nyári árnyalat található, (az ez alatti kép alapján) név szerint a Shells in the sand, Sugarcane és Mambo Beat. Mindegyik lakkból 2 közepes/vastag réteget vittem fel.



SUGARCANE
A Sugarcane egy nagyon kellemes zöld árnyalat, kicsit olyan mintha a menta (ez a fényviszonyoktól függően néha érvényesül, néha nem, de képeken egyáltalán nem látszódik), a pasztellzöld és banánzöld szerelemgyereke lenne. 



SHELLS IN THE SAND

Nagyon szép barackos-narancsos lakk, fényviszonytól függően, a Sugarcane-nel együtt akár tavasszal is tökéletes választás lehet, nem csak nyáron.



MAMBO BEAT

Ez egy kicsit meghatározhatatlan árnyalat számomra, egyszerre erőteljes pinkes, korall, illetve piros is, emellé néha még a narancs is érvényesül, szóval nyárra abszolút tökéletes választás.




Készítettem is két manikűrt velük a poszthoz, az elsőt a lakkok dobozkájának mintázata inspirálta. Igyekeztem hasonló mintázatokat találni nyomdalemezeken, és szerintem egészen sikerült is. A középső és gyűrűsujjamra a Créme puff lakkot kentem 2 rétegben, erre nyomdáztam fekete lakkal és egy Pet'la Plate lemezzel, majd a zöld levelek következtek a MoYou Tropical lemezről, ezután ismét Pet'la lemezről választottam 2 trópusi virág mintát, amit matricaként elkészítettem, kitöltöttem őket a Mambo beattel és a Shells in the sanddel, és rányomtam őket a körmeimre. Ezután fedőlakk került az egészre.




A másik lakkozáshoz is felhasználtam a 3 színt, illetve a fehér Créme Puffot. Minden körmömre 2 réteg fehér alapot kentem, a gyűrűsre és a középsőre nem teljesen, nagyjából 2/3-át festettem csak ki. Ezután a Shells in the sand és Mambo beattel random sávokat húztam az alapra, ezután az előző manikűrben látott nyomdaminta is előkerült ismét, minden körmömre nyomtam feketével, és a Sugarcane-nel pedig itt-ott kiegészítettem a mintát, hogy üdébb, vidámabb legyen. Ezután fekete akrillal pöttyöztem a nagyobb üres fehér részekre, végül 1 réteg fedőlakkal zártam az egészet. 



8 megjegyzés

  1. gyönyörű lett mindkét mani *.* (bár a lakkok nem nyűgöztek le)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Nem vagyunk egyformák, érthető, hogy nem leszünk oda mindig mindenért, amiért mások meg igen, és fordítva, de ez így normális :D

      Törlés
  2. A negative space manidba szerelmes vagyok. :) És a színek is szuperek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs bejegyzés negatív űr nélkül :D Nagyon örülök, hogy tetszik! 😊

      Törlés
  3. Hát de ez most extrán szép lett, és asszem olyan leveles bejegyzés sincs lassan, ahova nem nyáladzom oda. :D

    VálaszTörlés
  4. Ezek a manik csodálatosak!! A sárgászöld lakkról nekem valami kaja jut eszembe (cukor?), jó színe van, meg a korallnak is, nagyon nyári!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cukor? :D Nem tudom, nekem a neve miatt folyamatosan cukornád van az eszemben, ha ránézek, szóval így igazából rávezethető nálam is a cukorra (de ez esetben nem az édesség cukorkára :D).
      Nagyon szépen köszönöm!

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.