Újabb akrilos manikűrök...


Nem nagyon vagyok termékeny, legalábbis ami az utóbbi idők manikűrjeit illeti, elég csekély számban készítek a korábbiakhoz képest újabb manikűröket és ami elkészül, azt is legalább 2-3, alkalmanként 4 napig viselem. Szóval így alakult az, hogy majdnem egy hónap alatt csak 4 olyan manikűrt készítettem, ami nem kapott külön bejegyzést, mert nem olyan szándékkal, lakkal, vagy nail artos dologgal készült, aminek alapvetően szántam bejegyzést.


1. tropical

Az első manikűröm teljesen random ötlet volt, akartam színt is a körmeimre, de fehéret is, így született meg ez a fehér alapon leveles-virágos manikűr. A Sally Hansen White on-t kentem fel 2 rétegben és erre készítettem el akrillal a mintákat. A leveleknél először a kontúrt készítettem el és utána töltöttem ki, a virágoknál viszont először a szirmokat festettem meg és utána kontúroztam. Végül kicsit üresnek éreztem, ezért még kellett pár pötty a manikűrbe. A pöttyök mindig megfűszerezik a manikűrt. :D A végén egy réteg fedőlakk került rá.


2. minimal menta/türkiz/kék

A második manikűrnél egyedül azt tudtam, hogy minimalt szeretnék és menta színben, de menta akrilom nincs, így esett a választásom türkizre, ami a képeken nálam inkább sima kék, szóval igencsak univerzális a szín a fénybeállításoknak köszönhetően. Szóval, elkészítettem a sávokat ecsettel, és utána teli és szaggatott vonalakat húztam ide-oda. Majd egy réteg fedőlakkal zártam.


3. korall

A korall-szürke párost szerettem volna viselni, és csak a gyűrűs-, illetve hüvelykujjamra került díszítés. A hüvelykre csak pontokat tettem, az annyira nem izgi, a gyűrűsujjamon viszont egy Sims 4-ben látott gyerek pulcsi mintája ihlette festés kapott helyet. Először a korallra hasonlító árnyalat mintáit festettem meg, ezután a narancsosabb következett. Majd a fehér minták, ezután a feketék. Végül 1 réteg fedőlakk került a körmeimre.


4. #nailmailaprilchallenge🌸

Az utolsó manikűr a Nailmail által meghirdetett Instagram nyereményjátékra/kihívásra készült. A lényege az, hogy legalább egy olyan lakknak is szerepelnie kell a virágos manikűrben, ami a Nailmail kínálatában is megtalálható. Elsőre a DD Rejoice-szal szerettem volna ilyen alapot készíteni, de sajnos a vékony csíkok mindig felszedtek a lakkból is, emiatt újra kellett terveznem és olyan lakkot kellett keresnem a készletemben, ami kapható a Nailmail-nél, a készletemben is megvan és szívesen viselném is. Így jött képbe a NCLA Out of this world lila holo, amivel sikeresen kiviteleztem a csíkos alapot (az elkészítéséhez WhatsUpNails vékony csíkokat használtam). Ezután fedőlakk került a körmeimre, hogy a virágokat egyenletes alapra tudjam elkészíteni. Majd megpróbálkoztam az egy mozdulat technikával, hát így sikerült, leginkább a gyűrűsujjamon szereplő virágok a kedvenceim, de az összhatással is meg voltam békélve, így 3 napig viseltem (a jobb kezemen csak a lakk volt magában felkenve). Persze fedőlakkal fixáltam a végén, az akril lejönne kézmosásnál, de minimum csúnya lenne.



Mind a 4 lakkozást nagyon szerettem elkészíteni és viselni is egyaránt, tökéletesen passzoltak az akkori hangulatomhoz, mindegyikben van valami, ami miatt kimondottan kedvenc volt és szívesen hordtam. 

6 megjegyzés

  1. Unikornisos manikűröket olvastam...nézem semmi unikornis. Van velem baj rendesen 😂.
    De csodásak a manik ettől függetlenül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha még idén ideér a BPS csomagom, akkor lesznek unikornisos manik :D
      Köszönöm! :) <3

      Törlés
  2. Mind nagyon szuper manikűr lett :) Csodás lett a nailmail challenge-re készített manikűr, én így a tiedet nézve a sajátomat csúnyának látom :D Fel se fogom tenni inkább :D Ha sikerült kitalálni és elkészíteni valami más manikűrt akkor jelentkezek azzal, de ha nem akkor nem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nemár, ne butáskodj, biztosan nagyon szép a tiéd is! És különben is, elvileg szavazni fognak majd, úgyhogy a tiédnek is épp annyi esélye lesz majd, mint az enyémnek, hiszen épp úgy tetszhet mindkettő az embereknek, lesz, akinek tuti nem tetszik majd az enyém, a tiéd viszont annál inkább, és fordítva. Szóval én azt mondom, hogy semmiféleképp se add fel, hiszen ha nem nevezel, akkor tuti nem nyerhetsz, de ha nevezel, ott lesz az esélye :)

      Törlés
  3. Picit irigyellek, amiért 2-3 naponta tudsz manikűrt készíteni. Nálam az utóbbi hetekben, hónapokban nem ritka az sem, ha 8-10 napig viselek egyet. :D
    Nagyon szép manikat alkottál. Az első a kedvncem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért az sem rossz, ha addig kitart 1-1 manikűr :) Tudnék gyakrabban is, de sokszor nincs kedvem, napokig is elvagyok pucér körmökkel.

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.