A tribal, az átmenet és a babakék


Amikor napsütéses idő van, mindig kedvem támad valami nyáriasabb manikűrt készíteni, ez általában vagy a színekben, vagy a mintázatban nyilvánul meg, esetleg a kettő ötvözésében. Mostanában újra rákaptam a nyomdázásra, és úgy gondoltam, hogy a világoskék alap valami szuper, de nem túl feltűnő mintáért és színért kiált.


A minta a BP-X05-ös lemezről van, nagyon szeretem azt a lemezt, és méltatlanul kevésszer használom, pedig csodásak rajta a minták, nagyok, MdU nyomdalakkokkal tökéletes működik. Azt hiszem, gyakrabban kellene színes (nyomda)lakkal nyomdáznom, a fekete és fehér helyett. És persze a nap is süthetne többet, hogy legyen kedvem alkotni :D



Az alap a OPI Suzie without a paddle, az egyik legszebb krém kék lakkom. Kissé folyós, egy picivel folyósabb, mint a többi OPI lakkom, de talán idővel majd kicsit sűrűsödik. Egyelőre így néhol 3 réteg is elkél belőle, de nekem megéri. Szép fényesre szárad. Először egyébként arra gondoltam, hogy majd valami felhős, bohókás cuki mintát fogok majd rányomni, de végül örülök, hogy emellett döntöttem, viszont nem vetem el az eredeti ötletet sem, illetve a nevéhez kapcsolódóan még valami vizes témájú manikűrt is készítek (legalább) egyszer vele. A lakkot még a Notino-ról szereztem be, az a baj, hogy a kollekció minden tagja elérhető és túl szépek... :D



Ez a tipikusan az a manikűr egyébként, ami rengeteg színkombinációban jól mutat, nincs megkötés szerencsére a minta részéről, egy narancsos-sárgás-pinkes verzió is tervben van, habár lehet, hogy nem pont ezzel a mintával, de ezzel a lemezzel.

6 megjegyzés

  1. Aztaa... nagyon szuper manikűr lett 😍

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű, tökéletes manikűr, van benne minden, mégsem rikító, de azért van rajta mit nézni, csodás a nyomdázás meg az átmenet is.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.