Karácsony májusban, avagy help...


Az elmúlt pár napban elég sok termék érkezett hozzám, ami egyrészt hihetetlenül nagyszerű érzés és nem győzöm elmondani elégszer, mennyire hálás vagyok mindenkinek ezekért. Viszont amikor sok dolog van, amiről írnék, egyszerűen leblokkol az agyam, és nem tudok dönteni, hogy mi kerüljön ki elsőként a blogra, olyankor egyszerűen semmit sem tudok lefotózni, mert mindent egyszerre szeretnék és nem hiszem, hogy erre bármikor is lenne energiám, mert időm még csak-csak...

Így hát igazából arra lennék kíváncsi, hogy melyik termék az, amiről szívesen olvasnátok, előbb, mint a többi termékről. Persze ez nem azt jelenti, hogy a többi nem fog sorra kerülni soha (mivel ha tehetném, tényleg mindről egyszerre írnék), csak inkább előrébb veszem azokat a termékeket, amikről ti a leginkább szeretnétek tudni a véleményem. Bár, érthető módon a tusfürdőkről, testápolóról és olajakról nem tudok 1-2 használat után kiforrott véleményt mondani, maximum az első benyomásaim tudom veletek megosztani (habár az Aussie-t már lassan 1 hónapja nyúzom, szóval ő kivétel).

A legrégebb ideje a Notinos rendelésem darabjai vannak nálam, szám szerint 3 termék, egy lakk - Cocolabelle "Try again, fail again, fail better", egy lehúzható alap - Artdeco Peel off base, és egy hajolaj - Aussie Miracle Oil.  (sajnos ezeket fotóztam legutoljára, későn jutott eszembe, hogy bizony róluk sem készült még bejegyzés, és egyik fotó sem lett az igazi, nézzétek el nekem)



Pénteken érkezett hozzám Elenitől💗 egy jól megpakolt dobozka, amiben csupa olyan termék lapult, amit még nem próbáltam soha, de leginkább a márkákra igaz ez, hogy semmi produktum nem került tőlük még a kezembe az idők folyamán. Eddig csak a testápolót próbáltam ki ezek közül, a kezeimbe masszíroztam bele, elsőre nagyon tetszik, az illata is, illetve a végeredmény, amit a bőrömmel művel. 


Mint sokan mások az utóbbi időben, én is megvettem ezt a fedőlakkot, sajnos elfogyott a SV fedőm és állandóan rendelgetni nem igazán opció számomra, személyesen megvenni pedig aztán végképp nem, így keresem azt, amivel kiváltható és könnyen elérhető. Így pár napja már az én készletemet is gazdagítja ez a fedő, egyébként a drogériás fedőlakkokkal nem igazán vagyok jó viszonyban, sőt, úgyhogy nálam a jó vélemények ellenére is hátrányból indul kissé, de erről nem a fedőlakk tehet, csak a korábbi csalódások, de remélhetőleg nálam is beválik.


Nem tudom, emlékeztek-e még, hogy beválasztottak pár bloggert a Brillbird blogger programjába, köztük engem is, és ennek köszönhetően érkezett hozzám egy igazán élénk, nyárias árnyalatban pompázó darab, amit egyelőre csak swatch stickre kentem ki, körömre nem, így nem tudok róla túl sokat elmondani, de hát majd a saját bejegyzése pont erre lesz jó.


Sárga lakkok, hát nem gyönyörűek? Nálam a sárga lakkok valahogy mindig sunyin fogynak el. Tudom, hogy van, használgatom, és egyszer csak nincs... Az Avontól 2 árnyalatból is kértem "tesztelésre", alig várom, hogy alkossak velük valami jó kis mókás manikűrt. Még nem kentem fel őket egyébként, így nem tudom, hogy mennyire fednek jól, de reménykedem a szuper minőségben.


Az IsaDora csomag eléggé meglepett, nem számítottam rá egyáltalán, ennyi termékre meg végképp nem, de aminek kimondottan örülök, az a krómpor, amit már többször is használtam a héten, úgyhogy nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, valami isteni cucc ez, főleg a born pretty-s kevésbé jó króm por után. 


Ó, lányok... Annyira gyönyörűek ezek a CND lakkok. Nemrég volt a Sunset Bash kollekció 3 tagjáról poszt a blogon, és még további 4-et elküldtek a részemre, illetve egy fehér és fekete CP-t is, amiket én kértem, méghozzá amiatt, mert lehetőséget kaptam a CND-s :YOURS nyomdalemez kipróbálására (ami nekem, mint nyomdaőrültnek, legalábbis szerintem úgy, hogy több, mint 100 nyomdalemez van a birtokomban, megillet ez a jelző :D, szóval nekem, mint nyomdaőrültnek ez szuper dolog, hiszen a nyomdázás szinte már lételemem, a kisebb kihagyások ellenére is, így mindig szeretek újabb és újabb márkákat, lemezeket kipróbálni), és kíváncsi voltam/vagyok, hogy mennyire működnek nyomdalakként. És érkezett a csomagban egy nyomdázó is, ami fantasztikus. Nagyon minőségi, jól felveszi a mintát, na de nem mesélek róla tovább, ha érdekel, akkor majd a CND-s posztban jól megírom a véleményem... :)



Szóval most, hogy leírtam és megmutattam minden lehetséges opciót, a kérdés a következő.
TE melyikről olvasnál legszívesebben a blogon elsőként?

8 megjegyzés

  1. IsaDora krómpor!! Nagyon érdekel mit tud 😊.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jót, nagyon jót tud :D Igyekszem írni róla minél hamarabb, de eddig a fedőlakk áll nyerésre :D

      Törlés
  2. Engem a fedőlakk érdekelne a legjobban. :D

    VálaszTörlés
  3. A fedőlakk és az Avon lakkok érdekelnek a legjobban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fedőlakk vezet eddig, az Avon lakkok nem tudom, mikor kerülnek sorra, de igyekszem (:

      Törlés
  4. Sorrendben:

    1 - CND-s csomag
    Felkeltette az érdeklődésem az a nyomdás vonal, ill. mostanában sokat olvastam nálad is, másnál is a márkáról, és eddig szimpatikusak a termékeik. :)

    2 - Isadora
    A króm por miatt, persze. A lakkok így első blikkre unalmasak, de egy jó por felé nyugodtan el lehet engem is lökdösni. :)

    3 - Brillbird
    Újabb laaaakk. Ennyi. :)

    4 - Notino
    Mivel a hajam ápolásával foglalkozom magamon belül a legtöbbet, így a hajpakolás érdekes lehet, ill. nem is tenném a lista elejére, mert kell idő, amíg kellő tapasztalatod lesz vele.

    5 - Yves Rocher + társau
    6 - Sally Hansen
    7 - Avon sárgák
    Ezek igazából tetszőlegesen cserélhetők, mivel mindet használom, vagy próbáltam már (lakkok), így nem szükséges teszteket olvasnom róluk. Ettől függetlenül persze elolvasok én mindent, amit írsz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig a SH fedőlakk vezet, a CND és az IsaDora pedig fej-fej mellett :D Nehéz, azt hiszem, tartalmas hetem lesz, legalábbis ami a lakkok kenegetését illeti :D Remélhetőleg az időjárás kegyes lesz. De mind a CND, mind az IsaDora poszthoz kell beszereznem pár kelléket (semmi extra, karton meg ilyenek), úgyhogy titkon örülök, hogy a fedőlakk szerzett eddig 2 szavazatot, azzal nincs ennyi "macera" :D
      Egyébként használtam már a lemezt, illetve a nyomdapárnát is, de ez utóbbiról a kép felett írtam is, hogy bejön, a többiről pedig majd a posztban ejtek szót :)
      Ja és az Aussie hajolaj is a CND-IsaDora csomaggal van fej-fej mellett, már kb. egy hónapja használom és rendszeresen, úgyhogy azért már lehet róla véleményt alkotni :)

      Köszi szépen a sorrendet, ez így számomra elég nagy segítség, ha már én nem tudok sorrendet alkotni, örülök, hogy másnak sikerül :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.