ManiCute | Pöttyök

Nagyon szeretek pöttyös manikűröket készíteni. Viszont szerintem nagyon kicsi a határ a gyerekes és az elegáns pöttyös manik között, könnyű túlzásba esni, hiszen egy végtelenül egyszerű díszítésről van szó, akár nyomdával, akár kézzel készíti az ember. Egyébként a Nailmail májusi kihívásának köszönhetően leginkább háromszöges minták járnak a fejemben mostanság, így nem volt egyszerű kitalálnom, hogy milyen pöttyös manikűrt készítsek - és persze a háromszögekhez ne legyen köze, így háromszög pöttyökből nem játszott. :D

。。。。。。。。。

Próbáltam az ésszerűség határain belül maradni, és egy egyszerű, de csinos pöttyös manikűrt készíteni, és véleményem szerint sikerült olyat készítenem, ami ugyan valóban egyszerű, de picit talán mégsem. Ennek ellenére nem kell hozzá kézügyesség, csak egy pontozó (vagy fogpiszkáló, hullámcsatvég, tudjátok, bármi, amivel pöttyöket lehet a körmökre nyomkodni). Két réteg alapot kentem fel, hagytam megszáradni, ez nagyjából 5 percet vett el az időmből, nem többet. Majd ezután pöttyöztem és tádááá:



A nem épp bonyolult manikűröm alapjának ezt az Artdeco  lakkot választottam. Ez a második Artdecom, az elsőt még egy magazinhoz csomagolva kaptam, de megmondom őszintén, nem igazán mozgatott meg akkor, így nem igazán gondoltam, hogy lesz még azok kívül másik lakkom a márkától. Viszont az általam mostanság nagyon gyakran látogatott Notino-n (nem tehetek róla, szinte minden megtalálható ott, amire a szépségápolással kapcsolatos termékekre vágyakozó belsőmnek szüksége lehet, így nagyon sokat időzök ott, szóval így nem is csoda, hogy sok cuccom van onnan mostanában...) az AD tavaszi-nyári kollekciójára, a Hypnotic Blossomra, és habár a többi szín is nagyon tetszett, biztosra mentem, és maradtam a rózsaszínnél. Nagyon kellemes árnyalat, nem rikító, épp emiatt találtam jónak a manikűrhöz. Az ecsete lekerekített, lapított, de nem széles, így azoknak is jó, akiknek egyébként sem széles a körmük. A kupakkal elsőre megszenvedtem, azt hittem, hogy majd csak tekerem, mint minden más kupakot és meg is vagyunk, de nem, a "kocka" kupakot le kell venni először, és utána jutunk a valóban használható, díszes és kényelmes fogású kupakhoz. A lakk nagyon szép fényesre szárad, a képek fedőlakk nélkül készültek.



Lessétek meg a többiek alkotásait is!

6 megjegyzés

  1. Tényleg egyszerű, de nagyszerű manikűr, nagyon tetszik! (-: Szándékozom Joy-napozni a Müllerben, mindenképpen vetek ezekre a lakkokra is pillantást! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszönöm! Kíváncsi vagyok, mikre csapsz majd le :D

      Törlés
  2. nagyon szép lett! én sose tudok ilyen szép szabályos kis pöttyöket készíteni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Egy jó pontozó kell csak és menni fog :)

      Törlés
  3. Nagyon szuper lett, a lakk is nagyon szép :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.