Aussie | Miracle Repair Oil


Az Aussie márkától eddig sosem próbáltam semmit, viszont kb. 2 hónapja épp hajápoló vadászatot tartottam a Notino webshopban és rábukkantam erre. Sajnos a hajammal nem törődök annyit, mint amennyit egyébként megérdemelne, viszont igyekszem neki legalább egy alapvető ápolást megadni.


Korábban használtam már hajolajat, így volt egy alap elképzelésem, hogy mire számíthatok, és azt kell, hogy mondjam, nagyon bejön ez a termék.  A flakonban 100 ml olaj található, ez nagyon sokáig elég, ugyanis nagyon-nagyon keveset kell felvinni a hajra, egy pumpányi bőven elég még váll alá érő hajra is, szóval biztosan kitart majd egy ideig. Nem témába vág, de még megjegyezném, hogy nagyon kellemes illata van és a hajon is sokáig lehet érezni, de nem zavaró, tolakodó.

Kétféle módon szoktam használni, habár 3 is lehetne, csak mindig elfelejtem közvetlenül hajszárítás előtt használni. Hajszárítás, illetve hajvasalás után szoktam 1 pumpányit, vagy még hajmosás előtt többet a hajamba dolgozni, ez utóbbi megoldással általában 10-15 percig szoktam hagyni, hogy "dolgozzon", majd jó alaposan kimosom a hajamból. 




Az első és a sokadik benyomásom is abszolút pozitív erről a kis termékről, nagyon örülök, hogy végül kipróbálásra adtam a fejem, illetve a hajam. Ugyan olyan nem lesz tőle, mintha a fodrásztól léptem volna ki, de kellemes tapintásra és ránézésre is egyaránt, nem egy kócos szénaboglya van a hajam helyén.

2 megjegyzés

  1. Én nagyon szeretem az Aussie termékeit, bár huzamosabb ideig nem tudom használni őket, mert hónap után megszokja a hajam és már nem érzem a hatásukat. Általában ilyenkor tartok egy kis szünetet, aztán újraveszem őket. A pakolásokat is ajánlom kipróbálásra, nekem azok nagyon bejöttek.

    VálaszTörlés
  2. Majd ez is sorra kerül nálam, biztos, mindig másik hajolajat veszek.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.