Brillbird | Brush&Go GL72


Egy vidám, nyárias gél lakk elkél a készletünkben, hiszen jól jöhet például akkor, ha nyaralni készülünk, de nem szeretnénk sok lakkot magunkkal vinni, nem akarunk macerát, csak felkenjük, mielőtt megyünk és ha hazaértük, eltávolítjuk. Erre szuper például ez a GL72 kódú gél lakk, amiről a posztban mindjárt képet is láthattok, felkenve természetesen.


5 ml-es kiszerelésben érkezett, és mivel egyébként általában nyáron, nagy ritkán esetleg tavasz vége felé, vagy ősz elején ken magára ilyen árnyalatot az ember lánya, ezért ez is elég sokáig kitart. Az ecsete jobb lenne, ha lekerekített lenne, de persze ezzel is simán megoldható a lakkozás. 3 vékony rétegben vittem fel, kettőben még átsejlettek a körömvégek. Sajnos, pont úgy, mint a sima körömlakkoknál, a neon árnyalatok néha macerásak, vagy fehér alap kell alá, vagy pedig több réteget kell felapplikálni a körmökre. 




Sajnos nem vagyok túl nagy tehetség gél lakkok tesztelésében, összesen 3 napig voltam képes viselni, de addig hibátlanul fenn volt, mondjuk durva is lett volna, ha ennyi idő alatt megkopik. :D

Egy kedves ismerősömnek is készítettem már vele gél lakkozást, a clear is Brillbird gél lakk egyébként, szóval a nailfettiket leszámítva ez egy full Brillbird-ös alkotás :) Sajnos a sárga nailfettiknek köszönhetően olyan, mintha a leányzó körmei lennének sárgásak, pedig nem is :D


Ti szoktatok neon körmöket viselni nyáron? Nyaraláskor inkább lakkokat visztek magatokkal, vagy arra törekszetek, hogy minél tovább kitartson az előtte elkészített manikűr?

6 megjegyzés

  1. Szuper bejegyzés lett, ha lenne gél lakkom akkor lehet nyaralásra én is azt választanám inkább mint lakkokat vinni és azzal teljen a nyaralás ideje :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Hát, ha tudnám, hogy valóban fennmarad a nyaralás ideje alatt sértetlenül, akkor én is gél lakkoznék :D (nem mintha mennék nyaralni... :D)

      Törlés
  2. Nekem nem tűniksárgásnak a barátnőd körme. :) Én szeretem a neon lakkokat nyáron, ennek ellenére viszoylag ritkán hordok... mindig van valami más, amire épp manit kell készíteni. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én épp emiatt lakkozok néha "alkalmon kívül". Mármint lehet, hogy valamire kell épp alkotni, valami alkalomra, kihívásra, de néha megesik, hogy inkább saját magamnak lakkozok, olyanra, amilyen manihoz csak kedvem van.

      Törlés
  3. Jól áll Neked ez a szín is! (-: Nálam nagyon ritkán kerül elő neon árnyalat, és ha azt használom hamarabb lemosom. :D Hát, nyaraláson nem lakkozok.. Igaz, ilyen 5-6 napra megyünk, lakkozom előtte este, és ameddig bírja, lemosom és aztán natúr körmökkel nyaralok. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez is egy jó megoldás :D Így sem kell sok lakkot magaddal vinni akkor :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.