IsaDora lakkok & króm por


Előző hónapban érkezett egy meglepi IsaDora csomagom, és hihetetlenül örültem. Lakkok és néhány lakkozáshoz kapcsolódó kiegészítő termék is lapult a pakkban, szóval a mai posztban róluk lesz szó és kép. :)


A körömfehérítő alapot, a Scuba Blue, Pink Colada, Pink Lemonade, Posh Peach és Glamour White lakkokat, illetve a fixáló fedőt próbáltam ki, az "elfekvő" Paradise Pinket viszont nem kentem fel, ő nagyon nem az én finishem, viszont csak egyszer felkenni, megmutatni, végül örökre eltenni a dobozba pedig pazarlás lenne, így majd egyszer (még idén, nyilvánvalóan) valamelyik olvasómnál talál remélhetőleg szebb és jobb otthonra. 


Nail Whitener

Alapvetően szeretem a körömfehérítő alapokat, habár csak optikailag, de valóban fehérebbnek láttatják a körmöt, így örömmel vetettem bele magam a kipróbálásába, és azt kell, hogy mondjam, nekem nagyon tetszik, amit a körmeimmel, vagy inkább a körmeimen "művel". A montázs 3. képén direkt van csupasz köröm is, hogy láthassátok ti is, mennyivel rózsaszínesebbnek tűnik az alapot viselő körmöm, szebb a hatás. 1 vékony rétegben kentem fel.


Scuba Blue

Csodaszép kék lakk, sosem gondoltam volna, hogy egy krém kék lakkra ezt a jelzőt fogom használni, és engem is meglep, de annyira kellemes árnyalat. 2 vékony rétegben kentem fel. Szinte siklik a lakk a körmökön, de ez mindegyikre igaz egyébként, nagyon könnyű őket eloszlatni. 


Posh Peach

Kicsit nude-os beütésű barackos lakk, az egyetlen, amiből 3 réteget kellett kennem, mert kettő után még foltosnak láttam a végeredményt. 


Pink Lemonade

Enyhén neonos, vidám, élénk pink, az egyik kedvenc lakkom a posztban szereplők közül. Annyira nyárias és annyira csodás, levett a lábamról. 2 vékony rétegben kentem fel, a körömvégek kissé átsejlenek, de nem bánom, eddig mindig csak 2 rétegben kentem fel, és sosem volt zavaró.


Pink Colada

A Pink Lemonade "nővére" :) Teltebb, érettebb, mégis igazán nyárias vibráló pink árnyalat, kissé bordós beütéssel. Szintén két rétegben látható a képeken. 


Glamour White

Fehér lakkból sosem elég. Kicsit félve próbálok ki csillámos lakkokat, de ez a fehér annyira csábított és egyáltalán nem bántam meg, hogy felkentem. Kicsit a mamás gyöngyházfényű lakkokra emlékeztet, de valahogy felkenve mégsem érzem ezt, annyira elegáns és visszafogott, mégis különleges. 2 rétegben kentem fel.


Próbáltam már króm port. Nem igazán szerettem, nem vált be, így nagyon örültem, hogy az IsaDora króm porát is kipróbálhatom. Amit tudni kell róla, az az, hogy finom szemcsékből áll, így nagyon könnyen el lehet dolgozni, és ha nem is az a nagyon-nagyon extra tükörfényes lesz a végeredmény, de eléggé megközelíti. Különböző színű lakkokra kenve más és más árnyalatú lesz, így nem kell attól félni, hogy minden lakkon csak ezüst finist kapunk. Kapható egy kimondottan króm porhoz való fedőlakk is az IsaDora kínálatában - vízbázisú, oldószermentes, és segít, hogy erőteljesebb legyen a krómhatás, illetve védi is a port. Meglepően gyorsan szárad.

A króm por tégelyében volt egy aranyos használati utasítás is, illetve egy műanyag lapka, amit kiszedve jutunk hozzá a "lyukas" részhez, így tudjuk szabályozni, hogy mennyi port használunk. Én mindig a kupakba öntök egy keveset, így ha kell, inkább még szórok hozzá. 1 réteg megszáradt lakkra kell "rámasszírozni".



A króm por különböző színű lakkokra kenve:
jobbról balra: Scuba Blue, Posh Peach, Pink Lemonade, Pink Colada, Glamour White és egy másik márka fekete lakkja, szerettem volna mindenféleképp megmutatni feketére felvive is, minden színt 1 rétegben vittem fel. Illetve a szaggatott vonal alatt láthatjátok azt is, hogy a fixáló fedőt rákenve ugyanolyan marad. Nyilván ennek így is kell lennie, de én hihetetlenül örültem, hogy valóban megtartja, amit "ígér".



Persze nyilván nem lenne kerek a poszt, ha nem írnék az anyagi részéről a termékeknek, még mielőtt valakit meglepetésként érne. A lakkokat nem elemezném (3300 Ft), hiszen csodásak - ezt már korábban is mondtam, nekem bejönnek minőségileg az IsaDora lakkok, mindenki el tudja dönteni, hogy megéri-e neki vagy sem. De a króm por és a hozzá tartozó fedő már kicsit kényesebb téma. A por 3700 Ft, a hozzá tartozó fedőlakk pedig 4100. Viszont mindkettő valóban működik, akár azt is mondhatnám, hogy tökéletesen. Szóval ha valaki macera mentesen szeretne magának króm hatású körmöket, úgy, hogy a végeredmény is olyan maradjon, amilyen még fedőlakk előtt, akkor ez egy kiváló opció erre. Sajnos a közelünkben nincs Douglas, így sosem néztem, hogy esetleg Glamour-napi kedvezmény szól-e oda, de akár szülinapi/névnapi/mertmegérdemlem ajándékként is szuper lehet - persze miután mindenki mérlegelte, hogy neki megfelel-e.

Összességében nekem nagyon bejön (a Posh Peach 3 rétegén kívül) minden ebből a bejegyzésből, a Pink Lemonade és a króm por az abszolút kedvencek (együtt is, ugyan nem teljesen rose gold a végeredmény, de nekem igazán tetszik), illetve a Scuba Blue volt pozitív csalódás a körmeimre kenve, kéket rég láttam ennyire szépnek.

Amire érdemes odafigyelni egyébként, ha króm port is használunk:
Ha nagyon barázdáltak a körmeink, érdemes barázdakitöltő alapot használni, vagy valami sűrűbb, simára száradó alapot kenni a lakkozás alá, mert a króm por után minden apró karcolás, hepehupa meglátszik majd a felületén és ezt a fedőlakk sem tünteti el.



Nem egy eszméletlen minőség ez a videó, de a lényeg jól kivehető :)

6 megjegyzés

  1. Lesz majd mani a krómporral?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindjárt készítek és kiegészítem vele a posztot! :D

      Törlés
  2. Szuper bejegyzés lett, mindegyik lakk nagyon szépseges, a kék meg a két neonos rózsaszín a kedvencem, de a többi is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! ^^ Nagyon örülök, hogy tetszenek!

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.