Újabb Madam Glam gél lakkok


Újabb kis pakkocska érkezett a Madam Glamtől, ezúttal pont azok, amiket kiválasztottam, úgyhogy egy rossz szavam sem lehet. Gyönyörűek a gél lakkok és habár még most is leginkább 3 vékony rétegben érhető el velük tökéletes (vagy tökéletes közeli fedés), de igazából már nem érzem ezt nagy problémának. 


Szerencsére gyorsan megkötnek UV és LED lámpában egyaránt, szép fényesek lesznek, és 5-ből 5 szín szerelem lett. Nagyon tetszenek felkenve és üvegben is egyaránt, úgyhogy kivételesen egy sipákolás mentes posztot készítettem mára. :D

Sweet Melody

A Sweet Melody egy kissé rózsaszínes beütésű nude lakk, igazán egyszerű, de épp emiatt nagyjából mindenhez viselhető - már akinek fontos, hogy a körme mindig passzoljon az öltözékéhez. 


Pink Hibiscus

A Pink Hibiscusban az tetszett meg, hogy lágy, bájos árnyalat, visszafogott, de mégsem nude. Leginkább rózsaszínes baracknak mondanám. Még akár elegánsabb alkalmakra is tökéletesen bevethető.


Pink Cherub

Őt már az előző körben is szerettem volna kipróbálni, ám akkor nem ért ide, viszont most már nincs menekvés és hát gyönyörű, nyárias, de nem neon pink. Ha muszáj lennék kedvencet választani az 5 színből, akkor erre esne a döntésem, egyébként is a pinkek állnak a legközelebb hozzám, ha lakkozásról van szó, de így, hogy ez ilyen gyönyörű, pláne. Sosem gondoltam, hogy krém színekre valaha a gyönyörű jelzőt fogom aggatni, de az utóbbi időben elég sokszor megesik.


Minty Glam

A Minty Glam egy szürkés, piszkos, pasztell menta árnyalat, egészen érdekes ez a kombináció, de meglepően szép. Az ősz kivételével bármelyik évszakban viselhetőnek gondolom, persze ez leginkább egyénfüggő.


Denim in the air

A másik nagy kedvencem ebből az 5-ösből ez a szépség. A kép nem tökéletesen tükrözi a színét, de egy se nem lila, se nem kék gél lakkról van szó, talán az ecsetről készült képkocka adja vissza leginkább a valóságban látottakat.



Gél lakkokhoz való matt fedőlakkot eddig még sosem próbáltam, kíváncsi voltam nagyon, mennyire működik jól, és jelentem, egészen bejön. Habár elsőre és másodikra is fura, hogy nem csillog a gél lakk felülete (ki gondolta volna egy matt fedőlakknál), de nagyon tetszik.


Habár innen a manikűrök következnek, de ezen próbáltam szemléltetni, hogy milyen jól működik a matt top, a kisujjam és a középső kapott egy kis matt borítást. A manikűr egyébként nem nehéz, egymás mellé felvittem a gél lakkokat és megpróbáltam őket a saját ecsetükkel összemosni. Ezután köttettem, majd nyomdáztam, rá a matt fedőlakk és ismét lámpázás következett. Nem kell fixálni egyébként.


A középső és gyűrűsujjamra külön-külön vittem fel a színeket egy ecsettel és mindig külön köttettem, hogy ne folyjanak el (igen, megtörtént előtte, szóval tapasztalat :D). Majd a színek közti "réseket" fehér akrillal töltöttem ki, jobban mondva húztam egy vonalat. Erre került egy fixmentes fedő.


Minden körmömre felkerültek az adott színek, majd a gyűrűsujjamon dry brush technikával vittem fel mindhárom másik színből, de sajnos a menta nem érvényesül. Ezután nyomdáztam, a középső körmömre pedig vizes matricák kerültek. Fixmentes fedő került itt is a mintás körmökre.


A ciiska30 kóddal pedig 30% kedvezményt kaphattok, ha rendeltek a Madam Glam webshopból:) 

11 megjegyzés

  1. Hűha, nagyon szép mind! Nem vagyok nagyon kékes, de a többi négyet szó nélkül elfogadnám. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek ezek a színek, legközelebb kérek én is matt fedőt :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek a színek! A manikűrök pedig csodásak! :)

    VálaszTörlés
  4. A középső rózsaszín a kedvencem, mostanában én is sokat hordok krém lakkot. Még egyelőre csak sima lakkot használok, de ugye, ki tudja...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (: Örülök, hogy tetszik! Sosem lehet tudni, mit hoz a jövő :)

      Törlés
  5. Szuper manikűrök készültek! :)

    VálaszTörlés
  6. A rózsaszínes nude gyönyörű, de nekem leginkább az jutott eszembe, hogy milyen régen használtam már a three times lemezt. Pedig milyen jó! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, én is nagyon szeretem! :) Ideje elővenni és alkotni :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.