New In | theBalm sminktermékek


Sosem próbáltam még theBalm termékeket, így nagyon örültem, amikor megkerestek, lenne-e kedvem kipróbálni pár terméket. Örömmel mondtam igent, hiszen attól függetlenül, hogy alapvetően ez egy lakkos blog, szívesen mutatok meg sminktermékeket is, illetve azért a hétköznapokban is ki tudok használni bizonyos darabokat. Összesen 5 termék érkezett, úgyhogy ma róluk lesz szó.


Kezdjük mondjuk a Meet Matt(e) Trimony szemhéjpúder palettával. Őt nem én választottam, épp ezért meglepetés volt. Nagyon ritkán használok szemhéjpúdert, mert egyszerűen nem tudom semmivel kontrollálni a szemhéjam zsírosodását/olajosodását (nem tudom, mi a megfelelő szakszó erre :D), így tökmindegy, milyen alapot használok, biztosan el fog mászni egy idő után a szemhéjamról, vagy épp összegyűlik rajta egy kupacba. Na de hogy a palettáról is szót ejtsek: karton tokban kapott helyet 9 csodálatos, egymással jól kombinálható matt árnyalat. Maga a paletta jól záródik, a mágnes jól működik :) Egy nagy tükör is helyet kapott benne, amit nem hiszem, hogy ki fogok használni, ha arra kerül a sor, kényelmetlen lenne tartani, vagy macera állítgatni. 

Alap nélkül és alappal is készítettem róluk képet. A kedvencem a legelső árnyalat, habár pont az látszik a legkevésbé, de épp emiatt. Szemhéjfesték terén biztonsági játékos vagyok, az pedig elég közel áll a bőrszínemhez, nem lehet vele mellényúlni, illetve más árnyalatok elsatírozására is alkalmas lehet. Ha választanom kellene egy nemszeretem árnyalatot is, az a fekete lenne, egy fekete legyen valódi fekete, de ebben elég gyengécskén muzsikál. Egyébként szerintem minden árnyalat tökéletes nappali sminkhez, sőt. 



Sajnos az alappal készült swatchok más fényviszonyban (naplementekor) készültek, viszont mindenféleképp szerettem volna így is megmutatni őket. A színek sokkal erőteljesebbek, egyébként jól építhetőek, mindegyik színen kb 2-3-szor mentem át. Sajnos a fekete így sem az igazi.



A Mary-Lou Manizer nevet viselő highlighter a márka egyik leghíresebb terméke. A highlighterek egy ideje aranykorukat élik. Az emailben, amiben az együttműködésre kérdeztek rá, azt írták, hogy ez a legjobb highlighter a világon, így gondoltam, megnézem, mit tud. A tok jól záródik, ennek ellenére könnyű kinyitni, és egy tükör is helyet kapott benne. 8,5 g terméket tartalmaz, szerintem ez eszméletlen sok, habár ha valaki éjjel-nappal ezt viseli, akkor van esély arra, hogy elfogyjon, egyébként szerint életünk végéig elég lehet (legalábbis az enyém végéig tuti). Őszintén szólva, tényleg gyönyörű. Kellemes "fényt" ad az arcnak, könnyű használni, illetve könnyű vele eltalálni a megfelelő mennyiséget is. Használható szemhéjpúderként is, 1-2 alkalommal használtam is úgy, tetszik, nem hivalkodó.


A What's your type? szempillaspirálok közül a "tall, dark and handsome" fantázianevűre esett a választásom (nos, igen. :D). Nagyon tetszik egyrészt maga a név is, illetve a tubuson található "checklist" is vicces :D A keféje szilikon és nem túl sűrű. Eleinte kissé sok festéket vett fel, és egy nagyon minimálisan hajlamos pár pillát összetapasztani, de egy és két rétegben is abszolút viselhető részemről, nem lesznek pókláb pillák, amiket egyébként gyűlölök :D Nem vízálló, illetve a dörzsölést sem viseli jól.


A Schwing kifejezéshez itt találtok egy kis segítséget... :D Jó rég nem használtam zselés tuson kívül másféle fajtát, így elsőre kicsit fura volt, viszont meglepően gyorsan belejöttem, habár van még mit gyakorolni vele szemeken, kézen persze, hogy sikerül tök vékony vonalat húzni. A tus viszonylag gyorsan és mattra szárad, viszont a dörzsöléstől könnyen lejön, illetve nem vízálló, így sírós alkalmakra sem igazán alkalmas. Az applikátora bejön, sokkal jobb, mintha ecsetes lenne, könnyű és kényelmes használni. Ősszel majd jobban összemelegszünk, mikor nem kell attól félnem, hogy az arcom is lefolyik a helyéről.


Alig vártam, hogy kipróbálhassak egy mattra száradó folyékony ajakrúzst a márka kínálatából, és a Devoted egy remek darab erre a célra, már persze ha az ember szereti a piros rúzsokat, hiszen a tubusban egy gyönyörű, élénk pirosas árnyalat lapul. Az applikátora jól kialakított, könnyű vele az ajkak vonalát követni. A rúzs nem ül bele az ajkak ráncaiba, nem fut túl a száj körvonalán. Kicsit mentolos illata van, és felkenés után is kissé hűsítő, de kellemes érzés marad utána egy darabig. Nem szárad túl gyorsan és egy ideig kissé ragacsosnak is érezhető, ám miután teljesen bemattul, semmi zavaró érzetet nem hagy. Nem szárít, kényelmes viselni. Az evés-ivás eléggé megkezdi, belülről kezd el kopni, ami nem szép látvány, de javítható. Vízzel felesleges próbálkozni a leszedést illetően, mert az max csak elkeni, az Avon arctisztító tejét szoktam használni hozzá, azzal pikk-pakk lejön.



Szempillaspirál 1 rétegben:

Szempillaspirál 2 rétegben + tus

Folyékony ajakrúzs - sajnos itt nem színhű (az majd eggyel lejjebb), de szerettem volna közelről is megmutatni, hogy az ajkak egyáltalán nem lesznek "cserepes", túl kiszáradt hatásúak tőle, kényelmes viselet és nem fut túl kontúrceruza nélkül sem.




A szemhéjpúder paletta az egyetlen, amivel sajnos egyelőre nem tudok mit kezdeni, majd talán egyszer hasznát veszem, hiszen tényleg gyönyörűek a színek és annyira szeretném őket viselni, hidegebb időben ráfekszem majd a témára, és hátha sikerül egy alap tudást összehoznom szemhéjpúderek használata terén :)  A másik 4 termék viszont egyébként is nagyon bejön, imádom őket, a tust ugyan mostanában hanyagolom, elég alap sminket vagy semmit sem viselek, de a spirál, highlighter, illetve a rúzs néha-néha (együtt és külön is) belefér még ilyen melegben. Igen, a piros rúzst is viseltem már utcán és munkában is, hihetetlen büszke vagyok magamra :)

Nagyon boldog vagyok, hogy kipróbálhattam ezeket a termékeket, őszintén jól esett a megkeresés, csodásak :)

A theBalm sminktermékek pedig elérhetőek már a Corvin Plázában található Müllerben is, úgyhogy ha arra jártok, egy-egy pillantást mindenképp megérnek :)

4 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.