AVON | Könnyű arctisztító olaj & Free


Még előző hónapról lógok egy arctisztítóról alkotott véleményemmel, illetve az ehavi újdonságok közül a Free parfümöt szerettem volna kipróbálni, így most ezekről olvashattok ebben a bejegyzésben.


Amit az olajról írnak:
"Hatékony arctisztítás 5 értékes olajának köszönhetően:
  1. babassu-olaj - a kollagéntermelésért
  2. maracuja-olaj - az elasztintermelésért
  3. marulaolaj - a bőr puhaságáért
  4. zöldkávé-olaj - a bőr hidratálásáért
  5. lenmagolaj - a bőr védőrétegének erősítéséért
JELLEMZŐI:
  • hatékonyan tisztítja a bőrt
  • eltávolítja a sminket
  • ragyogóvá varázsolja a bőrt
  • nem hagy zsíros utóérzetet
  • minden bőrtípusra, érzékeny bőrre is
HASZNÁLATA:
Masszírozz kis adagnyit száraz arcbőrödbe, majd langyos vízzel változtasd arctejjé az olajat és öblítsd le."



Korábban is próbáltam már a márkától arctisztítót, az egy "tej" volt, és nagyon bevált, szerettem, akár az sminklemosásról volt szó, vagy simán csak arctisztításról, de még ecsetmosásra is tökéletes volt. Kíváncsian álltam neki az olaj használatának, maga az olajos formula kicsit visszatartott elsőre, viszont nagyon megszerettem. Általában úgy használom, hogy egy tiszta, puha törölközőre "öntök" belőle, és azzal áttörlöm az arcom, ezután pedig átmosom vízzel. Így tuti nem marad utána olajos érzet, illetve a sminket is szinte hibátlanul eltávolítja. Ami marad, az a tiszta arcbőr.

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

A Free parfümből a For Her és For Him változat is nálam "landolt", nagyon kíváncsi voltam mindkettőre, nagyon tetszett, amit írtak róluk.


A szabadság mindenkinek mást és mást jelent - valakinek a határtalan szerelmet, valakinek a fiatalság mámorát és valakinek a belső beteljesülést. Mindenkinek más a definíciója róla és ez a szabadságban a legszebb. Az AVON legújabb parfümpárosainak üvegeibe a szabadság meghatározhatatlan illata került, amit mindenki máshogy szeret. A női variánsban a körtés jégkása és az egzotikus tigrisliliom izgalmas elegyét a pacsuli és az ámbra alapjegyei egyesíti, így alkotva szenvedélyesen vibráló illatot. A férfiaknak szánt illat is igazán karakteres, hiszen a menta, a gyömbér és az ibolya leveleinek egyedülálló kompozícióját az érzéki pézsma és ámbra egészíti ki, ami így egy vérpezsdítő illatkombinációt alkot."

Free for Her:
ILLATKATEGÓRIA:  gyümölcsös-orientális
FŐBB ILLATJEGYEI: körtés jégkása, egzotikus tigrisliliom, ámbra
  • FEJILLAT: mandarinos limonádé, körtés jégkása, barackos macaron
  • SZÍVILLAT: egzotikus tigrisliliom, magnólia, narancsvirág
  • ALAPILLAT: fehér pacsuli, ámbra, vanília orchidea
Free for Him:
ILLATKATEGÓRIA: fűszeres-páfrányos
FŐBB ILLATJEGYEI: gyömbér, ibolyalevelek, érzéki pézsma
  • FEJILLAT: gyömbér, vízi menta, piros alma
  • SZÍVILLAT: ibolyalevelek, ciprus, geránium
  • ALAPILLAT: ámbra, érzéki pézsma, moha


Ebben a posztban konkrétán minden termék a "szeretem" kategóriába tartozik, így nem fogok nagy újdonságot elárulni azzal, ha azt mondom, hogy  a parfüm női és férfi verziója is egyaránt elnyerte a tetszésem. 

Az üvegük nagyon tetszik (a női kupakján lévő karcolást nem én okoztam, sajnos már a dobozban is ilyen állapotban lapult, ami ugyan az értékéből nem von le semmit, csak nem épp esztétikus egy ilyen sérüléssel), ez a forma jól illik mindkét verzióhoz. Abszolút táskakompatibilis, a kupak nem könnyen leeső típus.

A női egy dögös, ugyanakkor gyümölcsös, vidám illat, viszont mégsem édes, nagyjából bárkinek tudnám ajánlani. Nem tolakodó, kellemes, bármilyen alkalomra használható darab, konkrétan már a táskámban lakik, annyira imádom, szinte minden nap ezt fújom magamra, mióta megvan.  Nem mondanám kifejezetten tartósnak, és nem is különösebben erőteljes, így több fújás után sem hagy maga után az ember lánya hatalmas illatfelhőt (ami gyakran elég nagy pozitívum...), viszont napi plusz 1 fújás nem nagy feladat, főleg, hogy tényleg szuper illata van, így legalább kicsit fel is frissítem magamon.

A férfi verzióról már nem tudom azt elmondani, hogy bárkihez illene, valóban elég karakteres, férfias illat. Amolyan "úúúú"(úristen, egész nap csak szagolgatnám) típusú. Számomra leginkább fűszeres, mentás illat érződik ki belőle, de magamra ugye nem fújtam, érthető okokból, így a saját bőrömön nem tapasztalhattam meg, hogy bőrre fújva hogy "működik". Viszont a tulajdonosához tökéletesen illik, legalábbis szerintem, illetve (elmondása szerint) tetszik is neki.

Összességében mindent csak ajánlani tudok, persze a parfümöket érdemes mindenféleképp kipróbálni, hogy biztosan passzol-e hozzánk.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.