CND Vinylux X :YOURS X Lecenté



Ahogy az előző posztban ígértem, itt is vannak a manikűrök, amiket a CND Vinylux Nightspell kollekciójával készítettem. Illetve nem csak maguk a lakkok játszanak fontos szerepet a manikűrökben, néhányhoz használtam nyomdalemezt, no meg ecsetet is, de ezt majd úgyis látjátok.


Alapvetően az volt a célom, hogy a legtöbb manikűr könnyen kivitelezhető legyen, azt hiszem, ez egészen sikerült. Összesen 7 manikűrt tartalmaz a bejegyzés, mindegyiknek az elkészítését nagyon élveztem, eléggé kikapcsolt pár órára ez a pepecselés. Viszont igyekeztem nem kimondottan őszi manikat készíteni, inkább a semlegességre törekedtem (egyelőre ezen a téren még nem érzem az őszt).

Ehhez a manihoz összesen 2 lakkot (illetve 1 fedőlakkot használtam, de fedőlakk szinte mindegyikre került, szóval innentől nem igazán teszek róla említést) használtam. A gyűrűs- és középső ujjat blobbicure technikával készítettem el, végtelenül egyszerű.


Az egyetlen elegánsnak mondható manit a bordó és fémes, ezüstös szépség összetársításával készítettem el. Semmi extra, a lakkok saját ecsetével készült, minimális kézügyességet, vagy sablont igényel.


A harmadik manikűrnél az Eternal Midnight-ból minden körmömre 2-2 réteget vittem fel, ügyelve arra, hogy a kisujjamtól a hüvelyk felé haladva minél nagyobb terület legyen lefestve. Ezután fehér akrilfestékkel, és a Lecenté D2 ecsettel meghúztam a vékony sávokat, illetve egy pontozóval került pár pötty is a körmökre.


A :YOURS Deco dream, Halo elements, Tropical vibes lemezek is még múlt hónapban kerültek hozzám, azóta vártak a sorukra. A geometrikus mintákat nagyon imádom körmökön, úgyhogy az első két lemez számomra abszolút telitalálat, illetve a Tropical vibes eléggé nyárias témájú, viszont úgy gondoltam, próbálok valami visszafogottabb, ősszel is simán hordható manikűrt készíteni vele. A D2 ecset vékonyka és rövid, szóval kisebb minták megfestésére, kitöltésére egyaránt alkalmas. Az elmúlt időszakban egyébként újra "érzem magamban az erőt" ahhoz, hogy kézzel festegessek, szóval eléggé jól jön (:


A negative space technika az egyik kedvencem, és nem is volt nehéz kivitelezni. A mintákat a Halo Stamperrel vettem fel, nagyon sokszor használtam az elmúlt időszakban (bár leginkább nem magamra), at egyik kedvenc nyomdázóm. Eléggé biztonsági játékos vagyok, a bordóhoz a fehér mindig passzol és igyekeztem két olyan mintát választani a lemezről, amik jól fognak együtt mutatni. Azt hiszem, sikerült. 


A gyűrűsujjamon a minta nyomdamatricaként készült el, a többire pedig csak felkentem az ezüstös alapot 2 rétegben, majd a középső ujjamra nyomdáztam, ugyanazt a mintát, mint ami a gyűrűsre is került. 


Nos, valahogy így sikerült megoldanom a nyárias lemez ősziesítését, kisebb-nagyobb sikerrel. Minden körmömre felkerült a lila alap, a gyűrűsre és a középsőre csak félig. Minden körmömre húztam egy-egy (vízszintes vagy függőleges) fehér sávot, majd a félig kifestettekre 2 mintát nyomtam fel, az alsót feketével, a felsőt pedig fehérrel. Ezután pontozóval még került 3-3 pötty a levelek mellé.


A délutánom legpepecselősebb manikűrje ez volt. Aki esetleg követ Facebookon, vagy Instagramon, az biztosan tudja, hogy nagyon szeretem az EYCIIR alkotásokat, amiket Vörös Eszter Anna készít. Hihetetlen inspiráló festményei, rajzai vannak, kettőt már elkészítettem korábban a körmeimre, viszont ismét ihletet kaptam, ám ezúttal nem törekedtem a festmény viszonylag "pontos" körömre másolására, hanem most kicsit szabadabban dolgoztam. Így kapott a leányzó fehér körvonalat, illetve több körmömre is festettem tájat, ami szintén nem fekete, hanem fehér. Egyébként ez az első alkalom, hogy a lakkhoz kerestem inspirációt, és nem inspiráció megtalálása után gondoltam ki, hogy mikkel dolgozzak. Az inspiráció ez a kép volt.



Ne feledjétek, a CiskaXCND kóddal 10% kedvezményt kaptok, ha vásároltok (akár a webshopban, akár üzletben). 
Van olyan manikűr a posztban, ami tetszik nektek? 

9 megjegyzés

  1. Nincs olyan manikűr, ami nem tetszik nálad :) Szuper lett mindegyik! A lemezeket szívesen kipróbálnám én is, de amilyen kicsik olyan drágák.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszenek! ((: Sajnos valóban nem a legolcsóbbak, és tudom, hogy a -10% sem segít túl sokat ezen, de minőségileg nagyon jók. Viszont ha gondolod, szívesen kölcsönadok párat, ha szeretnél velük alkotni ((:

      Törlés
  2. Van, amelyik nem pontosan fedi az ízlésem, na de az EYCIIR-es és előtte a leveles (mekkora ötlet már így a duplanyomda), hát valami bommmmbajó! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! (: Meglepő módon nagyon szerettem a dupla nyomdásat, pedig a fejemben nem volt pontos elképzelés, mielőtt nekiálltam. Az EYCIIR-rel meg igyekeztem hozni az eddigi szintet, remélhetőleg sikerült (:

      Törlés
    2. Sikerült. ;) És remélem visszatérsu lassan, hiányoznak a manijaid. :)

      Törlés
    3. Most már nagyon benne vagyok az igyekezetben ((:

      Törlés
  3. Mindegyik! Imádom az elegáns stílusodat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy mind tetszik! :)

      Törlés
  4. A lapis manikűröd a kedvencem. <3

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.