Élménybeszámolók, lakkok és egy kis meglepi...


Az elmúlt időszakban elég sokszor jártam Bp-n, mármint magamhoz képest elég sokszor, és kétszer (jobban mondva 3x) a CND Nail Lounge meghívása okán utaztam fel. Ez a bejegyzés tényleg inkább az élménybeszámoló felé fog hajlani, szóval nem mondom, hogy rövid lesz, de igyekszem tömören átadni a lényeget :) (de popcorn nem kell, olyan hosszúra nem tervezem). Viszont azok se aggódjanak, akik leginkább körmök, illetve lakkok miatt kukkantanak a bejegyzésbe. :)


Le kell, hogy szögezzem, borzasztó rosszul fogadom, ha dicsérnek. De tényleg. Egyrészt hülyeségeket beszélek (ezért kapom az ívet rendesen...), vagy egy köszi, és egy vörösödő fej az összes, amit ki tudok magamból olyankor préselni, amit őszintén sajnálok. Viszont tényleg nem érzem úgy, hogy valami hihetetlenül maradandót alkotnék, vagy különlegeset, egyedit, egyszerűen csak igyekszem magamat átadni a manikűrökben.

Épp emiatt borzasztó jól esett, mikor meghívást kaptam azon okból, hogy segítenék-e ötletelni, illetve manikűröket készíteni egy divatbemutatóra. Gondolhatjátok, hogy áll le, majd padlóról felemel. Legszívesebben azonnal igent mondtam volna, de ilyenkor mindig félek, hogy mi van, ha csalódást okozok, vagy bénázok, szóval csak a szokásos. Ennek ellenére legyőztem a bennem rejlő kishitűséget és tényleg igent mondtam. Élveztem a közös munkát, jó hangulatban telt, és nem mondom, hogy nem volt 1-2 kisebb bosszúság, de összességében nagyon örülök, hogy kipróbálhattam magam egy ilyen projektben, jó volt Fannival és Maxszal együtt dolgozni. A manikűröket tipekre készítettük, és ezek kerültek fel a modellek körmeire. Kétféle minta készült, az egyiken fehér alapra kerültek piros nyomdalakkal japán karakterek, a másiknál pedig szintén fehér alapra bronzos-barnás lakkal pávatoll minták.

(képek: Klein Fanni)

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

A másik apropó, ami miatt meghívás kaptam a Nail Lounge-ba, az volt, hogy megjelent a Creative Play gél lakk család is.

 Eddig a Vinylux, Creative Play levegőre száradó lakkok, illetve a Shellac család volt elérhető, most viszont a CP vonal is kapott egy gél lakk családot, 50+ színnel. A sajtótájékoztató angol nyelven zajlott, Kelly Melanitou, a CND nemzetközi oktatási vezetője tartotta, illetve részt vett a programon Samantha Birkett-Leigh, ő pedig CND oktatási nagykövet. Egyébként meglepett, hogy szinte mindent értettem, büszke is voltam magamra. :D (mert habár volt kivetítő magyar nyelvű szöveggel, de hát szemüveges vagyok és odáig már elég homályosan láttam el :D igen, tudom, ne is mondjátok, sok eszem van :D) A sajtótájékoztató után pedig aki szerette volna, ki is próbálhatta az új gél lakkokat, így az én végül Sammy-hez ültem be és ő készítette el a körmeimet, amire a Royalista és a Steel the show árnyalatok kerültek (a nevek tökéletesen passzoltak ehhez a két gél lakkhoz). A használatuk előtt Scrubbal kell átmenni a körmökön, reszelni egyáltalán nem kell a körmök felületét (a körmök formázása opcionális, de a körömre letapadt bőrt érdemes eltávolítani az esztétikum és jobb tartósság érdekében). Ez a termékcsalád 3 lépéses, egy alap, a színek és egy fedőlakk alkotják a sorrendet. Mindenből elég volt 1-1 vékony réteg (illetve a színből 2), és a végeredmény színes, fényes csudi körmök. Sajnos nem tudtam letesztelni, hogy valóban kitartanak-e 14+ napig, mivel közben alkotnom is kellett a körmeimre, de a leoldása pikkpakk megvolt, nem is kell megreszelni a felületet, simán oldható. 
Köszönöm Enikő, hogy eljöttél velem ^^.


Köszönöm szépen a CND Nail Lounge csapatának, hogy részt vehettem ezeken a programokon, igazán hálás vagyok :)

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲



Mindkét esemény után kaptam 1-1 csomagocskát, amiben egy mini lakkszett, egy Scrub, egy SolarOil és egy Spa krém volt található. A Glacial Illusion szettben 3 Vinylux lakk, név szerint a Winter Night, Cashmere Wrap és Radian Chill találhatóak, illetve egy Vinylux Weekly Top, ami segíti a gyorsabb száradást, illetve szép fényt, tartósságot és plusz védelmet nyújt az alatta lévő színnek. Mindhárom lakk állaga teljesen tökéletes, nem folyik, könnyű kezelni. A kis Vinyluxok ecsetét annyira nem szeretem, de egyébként jól lehet velük dolgozni. Minden lakkból 2 réteget vittem fel. A Radian Chillnél oda kell figyelni a felvitelre, de szerintem megéri, mert nagyon szép (a másik kettő is persze, de hát mégis egy metálos, mégis kissé "selymes", bronzos-rezes rose gold lakkról beszélünk).




▽▽▽▽▽▽▽▽▽▽▽▽▽▽▽

Na de persze így a poszt vége felé a nyereményjátékról sem felejtkeztem meg, hiszen, mint mondtam, 2-t is kaptam ezekből a csomagokból,és a másodiknak valaki hamarosan új, és remélhetőleg boldog tulajdonosa lesz:


A nyereményjátékban a Rafflecopter dobozkát kitöltők vesznek részt. 3 kötelező és 3 pluszban szerezhető esély van. A csomagot postán maradóként fogom feladni, Magyarországon belül postázok, ezt kérlek vegyétek figyelembe. A nyertes nevét a nyereményjáték lezárta utáni pár napban igyekszem közzétenni a blog Facebook oldalán, így mindenféleképp érdemes lájkolni, ha nem akartok lemaradni róla.
A ScrubFreshről, illetve az olajról is olvashattatok már nálam körömápolásos poszt keretein belül, amit itt értek el.


a Rafflecopter giveaway


5 megjegyzés

  1. Gratulálok a lehetőséghez, ha már meghívtak, csak megérdemelted, gondolj erre :)
    Szépek a lakkok, köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  2. Én is gratulálok és nagyon köszi a nyereményjátékot! :P

    VálaszTörlés
  3. En koszonom, hogy elhivtal! Jo kis nap volt! ��❤

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok ♥ Ez nagyon szuper, nem is csoda, amilyen gyönyörű manikűröket alkotsz :) Köszi a játékot :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.