Cirque | Stoneware


Ne utáljatok, tudom, hogy egy csomószor elmondtam már, de még mindig az Astra a lakkszerelmem, és sajnálom, borzasztóan sajnálom, hogy már nem lehet (újra) az enyém. Amennyire egyszerű volt, annyira szerettem (pedig amúgy kezdetben nem voltam oda érte), különleges lakk volt a maga módján, és egy ideje már kerestem a (majdnem) tökéletes utódot, végül szintén a márkánál maradva szembe jött velem (neten persze) a Stoneware... 


Az első szállítmányról sajnos lemaradtam és el is könyveltem magamban, hogy már tuti nem lesz az enyém, végül érkezett belőle újra a Naillandhez, és meg is rendeltem (személyes átvétellel, hogy majd egy barátom elpostázza, így ugye olcsóbb a szállítás, meg ha a standon keresgélte volna, akkor biztos drágább lenne a lakk, mint ahogy az Urbanized-dal is jártam, aztán végül drágábban ért ide postával, mert hát rábeszélhető volt szegény az üzleti csomagra postán maradó sima levél helyett... :D, na mindegy, megéri, ez a lakk nekem abszolút megéri ezeket.) 

Nos, az utolsó sorral tulajdonképp le is lőttem, hogy mennyire szeretem ezt a lakkot. Túl sok újdonságot egyébként nem fogok tudni elmondani róla, más blogokon biztosan láttátok már. Mások szerint barackos alapú a lakk, én szemernyi barackot nem látok benne, szerintem csak a benne lévő rengeteg aranyos-rezes pelyhek miatt kelti ennek a hatását, amúgy inkább nagyon-nagyon pasztell krémszínűnek mondanám. Maga a lakk akár két vékonyabb rétegben is jól fed, viszont arra ügyelni kell, hogy vastagon semmiféleképp ne vigyük fel, mert úgy hajlamos "felpuposodásra"- így jártam a legelső a felkenés alkalmával, szóval tapasztaltam is.

A képeken egy vékony réteg fedőlakk van a lakkon, önmagában nem lesz ilyen fényes.





Alkottam is vele (vagy inkább rá), természetesen. Végtelenül egyszerű lett a végeredmény, de kivételesen nem is akartam túltolni a dolgot. A gyűrűsről meg a középsőről lemostam és újra felkentem a lakkot 2 rétegben a körmöm feléig, majd nyomdáztam a gyűrűsre és a kisujjamra a Moyra Textures egyik mintájával. Majd a két "feles" körmömnek fehér akrilfestékkel meghúztam a "határát" és mehetett a fedőlakk a mintás körmökre.


Ezt a manit már láthattátok instán is, 2 réteg alapra fedőlakk került, erre pedig akrillal megfestettem a rózsaszínes-barackos csíkokat. Végül újabb fedőlakk, ezután pedig a fekete csíkok következtek. Ezután újabb fedőlakk és tádáá. ((:


Ez a mani a geometrikus BPS lemezhez készült. A Stoneware és a Fast fashion alkotják a manikűr alapját, a gyűrűsujjon egy kis negative space-szel megspékelve. A mutatóujjamra és a középsőre nyomda is került, pluszban fehér akrillal kereteztem az íves részeket.


2 megjegyzés

  1. Szép ez a lakk, nagyon jól áll Neked! Nagyon jó nail art alap azt hiszem. (-: A manikűrök is nagyon tetszenek, talán az utolsó a kedvencem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik! ((: Igen, szuper alapja lehet nail artoknak, elegánsnak, bohókásnak, egyszerűnek, bonyolultnak egyaránt :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.