Madam Glam matt rúzsok


A Madam Glam márka leginkább a lakkjairól és gél lakkjairól ismert, viszont nyáron 8 új rúzs is helyet kapott a kínálatukban, amiből választhattam kipróbálásra, és hozzám a Liar, Lip Lip Hourray és Cherry Wine árnyalatok érkeztek. Nagyon tetszenek az árnyalatok nevei, habár nem volt meglepő, hogy nevet kaptak, hiszen a gél lakkok is mind-mind rendelkeznek saját fantázianévvel.


Szuper kis csomagolásuk van, fekete alapon narancs sávok, számomra elég minőségi hatást kelt, és a dobozon belülre pillantva is ugyanez marad a véleményem. A matt rúzsok matt, szögletes tokot kaptak, nem könnyűek, illetve nekem fémnek tűnnek. Mindegyiken rajta van a márka neve, de ez hamar kopik, illetve egyébként sajnos a tok könnyen gyűjti a karcolásokat. A tok alján ott a rúzs színével közel megegyező árnyalatú címke és a rúzs neve. Egyébként a tokon semmi egyéb felesleges felirat nincs, minden mást a dobozon találunk.


A Liar egy narancsos-barackos árnyalat, fényviszonytól függően hol egyik, hol másik, de kissé neonosnak mondanám, ahogy a Lip Lip Hourray-t is. A swatchon egész szép rózsaszínnek tűnik, de a számon már átmegy kb. Barbie-pinkbe, ami sajnos nekem nem igazán áll jól, illetve nem is érzem jól magam a viselése közben. A Cherry Wine pedig egy nagyon szép pirosas-bordós árnyalat, tényleg kissé "boros".

A rúzsokat nagyon könnyű felvinni, szinte siklanak az ajkakok. A Cherry Wine-hoz javasolnék ajakkontúrt, már csak a színéből adódóan is, a másik kettő nem különösebben igényel pluszt. Nem lesznek a szó szoros értelmében matt finisűek, legalábbis nem úgy, mint egy folyékony matt rúzs. És azt hiszem, túl tartósnak nem mondanám őket, evés-ivás közben is könnyen eltávoznak az ajkakról.  Összességében egyébként szépek, de a minőség-ár arány szerintem nem túl reális.  



A matt kollekciónak egyébként van még egy tagja, a Conspiracy, illetve ezen a kollekción kívül még szintén 4 darab található meg a Velvet-en belül, amik viszont fényes finisűek. Itt találjátok őket a webshopban.

1 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.