CND | Nude The Collection


Nude lakkokból sosem elég, és ezzel valószínűleg tisztában vannak a CND-nél is, mivel még körülbelül az év elején megjelent náluk egy 4 darabos, szuper nude színekből álló kollekció. Van köztük rózsaszínes, sárgás, és szürkés is, így valószínűleg a legtöbben találni fognak a bőrtónusuknak megfelelő árnyalatot. Ezeket a lakkokat a CND Nail Lounge-tól kaptam kipróbálásra, köszönöm szépen!


3 mini kiszerelés, illetve egy teljes érkezett hozzám. Ami nem kimondottan a kollekcióhoz tartozik, de meg szerettem volna említeni, az az, hogy új formulát kaptak a lakkok, amin én ugyan nem érzek túl sok változást, eddig sem volt semmi problémám vele, viszont az ecset... A teljes kiszerelés ecsete végre szélesebb és lekerekített, nagyon jó és könnyű vele dolgozni, de tényleg (viszont a kis kiszerelések ecsetével még mindig nem az igazi, de hát nem is várható el, hogy gigantikus ecsetet kapjanak :D). Habár az eddigi Vinylux lakkjaimat is könnyű volt felkenni, mert jól használható az ecsetük, de mégis másabb egy ilyennel felvinni a lakkot, plusz nem túl széles, így kisujjhoz is pont jó. Szóval hatalmas piros pont részemről a CND-nek. ♡

De hogy magukról a nude kollekciós lakkokról is ejtsek pár szót. A leggyengébb láncszem az Uncovered, és habár a nevéből következtethetünk is rá, nem a legjobban fedő tagja a csapatnak, 3 réteg kellett belőle, és még így is átsejlenek a körömvégek, de egyébként szép és elegáns darab, szóval aki szereti az ilyen típusú lakkokat, annak bátran ajánlom. Cserébe egyébként nagyon szép 1 rétegben is, ma például így fogom viselni, így ha lesz kép róla, akkor majd teszek be ide a bejegyzésbe. :) 
A másik 3 tökéletesen fed 2 rétegben, nem kell belőlük vastag réteg egyébként. Igazából nem tudom azt mondani, hogy valamelyik tökéletesen passzol az én bőrszínemhez, viszont mindegyik tetszik felkenve. :) 
Önmagukban is szép fényesek, viszont a Vinylux Weekly Top fedőlakkal plusz tartósságot, illetve fényt adhatunk a felkent lakknak, úgyhogy érdemes használni melléjük.










Minden lakknak egyébként van Shellac párja is, így aki inkább ebben a verzióban szeretné a magáénak tudni őket, szintén talál megfelelőt a kínálatban.

Illetve egyébként most fut egy kreatív nyereményjáték a CND Nail Lounge oldalán a lakkokkal kapcsolatban, erről bővebben információt itt találtok. :)

És végül, de nem utolsósorban még mindig él a 10% kedvezményes CiskaXCND kód, amivel kedvezményesen tudtok vásárolni.  ♡

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.