Hajgöndörítő Beauty Bigbangről...


Nem rémlik, hogy az elmúlt 4 és fél évben került-e bármi hajformázó eszköz a blogon bejegyzés középpontjában, de most eljött ennek is az ideje, méghozzá a Beauty Bigbang oldalnak köszönhetően, ahonnan nem akartam egy újabb lakkos dolgot választani, ezért úgy döntöttem, körülnézek a hajra való termékek között, így bukkantam erre a hajgöndörítőre.


Mivel kimondottan hajgöndörítőm sosem volt, max. ilyen sok az egyben készletek, amin cserélgetni lehetett a "fejeket", így lett egyszerre hajsimító, göndörítő meg kreppelő is a készülékből, de ezek sosem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Nem mondom, hogy most túlzott elvárásaim voltak, de azért reménykedtem, hogy a.) működni fog, b.) nem olvad meg az első használatnál, c.) jó hálózati kábellel érkezik. Egyik pontban sem hibádzik a készülék, úgyhogy csak jókat tudok mondani róla - illetve, a poszt végén láthatjátok, hogy ez csak majdnem igaz. Amúgy eddig a Remington hajvasalómmal készítettem magamnak hullámos/göndör hajat, de szerettem volna megtapasztalni, hogy milyen egy tényleg e célra szánt termékkel "fodrászkodni" magamon.

A '◆ how to use' résznél azt írják, hogy tiszta és száraz, illetve majdnem száraz hajon lehet használni. Amúgy sem igazán használnék semmi hajformázót vizes hajon, még akkor sem, ha esetleg mégis szabad, a tisztaság pedig alap szerintem.

A hőfok nem változtatható, egyedül egy bekapcsoló gomb van az egész terméken. 200 fokra melegszik fel, szerintem ez bőven jó (illetve akár sok is, így nem szabad sokáig rajta hagyni a hajat, ha csak nem akarunk úgy járni, mint a lány, aki leégette a haját...). Ezt nagyjából 1-2 perc alatt el is éri, szóval nem kell várni órákat arra, hogy bemelegedjen.

A hajgöndörítő rész "csipeszét" nem használtam egyszer sem, nekem nem áll kézre sehogy a használata, illetve kissé feleslegesnek is érzem. Könnyű ráérezni amúgy a készülék használatára, egy idő után már reflexből ment vele minden, és szép loknikat csinál. Kisujjnyi vastag tincseket szoktam leválasztani a hajamból, ezeket rátekerem a vasra, kb 20 másodpercig rajtahagyom, és óvatosan letekerem. Egyébként fogalmam sincs, hogy mennyi ideig tart elkészíteni vele a hajam, de mivel kis tincsekkel kell dolgozni, ezért nem fél órás a művelet, akinek meg rengeteg haja van, az szánjon rá bőven időt... :D


 frissen, a loknikat kissé "kibontva", és harmadnaposan - meglepően jól bírják egyébként a hullámok

Az egyetlen "problémám", ami igazából annyira nem probléma, hát lehetne egyben is a termék. Egyébként használat közben egyszer sem égettem meg a kezem, az egyetlen baleset akkor történt, mikor még forró volt a hajgöndörítő, de meg akartam igazítani a végén ezt a fehér "kupakot" és hopp... Az előző pár körmös posztban a hüvelykujjamon lévő vízhólyag ennek az eredménye... :)



Ha tetszik nektek is a termék, akkor az alábbi linken megtaláljátok a webshopjukban:
https://www.beautybigbang.com/products/professional-hair-volume-spiral-ceramic-curling-iron-wand-curler-styling-tool


Illetve a CSKA10 kóddal pedig 10% kedvezményt kaptok a rendelésből (valószínűleg itt is csak a teljes árú termékekre vonatkozik a kód).

2 megjegyzés

  1. Úristen, de jó így a hajad! A szőke is irtó jól áll :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! (: Habár egy kis frissítés ráférne a hajamra a szőkeséget illetően, legalábbis fodrász által... :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.