MakeUp Revolution | Creative Vol. 1 paletta



Mostanában kezdtem el használni színeket sminkelés terén. Mármint rúzsokat nyilván szoktam használni, erről milliónyi poszt, meg szemtanú mesélhetne, de a szemsmink leginkább egy szemhéjbázis, bőrszínű szemhéjpúder és tusvonal, szempillaspirál quartettben ki is merül. Mikor elkezdődött a tavasz, néha becsúszott 1-1 bordós, barnás, netán lilás árnyalat, de ritkán, és amúgy is úgy éreztem, hogy az a paletta nem elégíti ki a sminkben kiteljesedő kreativitásom (már ha van ilyenem). Szóval szerettem volna egy olyat, ami tele van színekkel...

Nézelődtem a neten, és először úgy gondoltam, hogy valami drágább palettára fogok beruházni, ha már szülinap meg minden, viszont egy olyat sem találtam hazai kínálatban, ami kielégítette volna az igényeimet, úgyhogy alacsonyabb árkategóriában is elkezdtem keresgélni, így bukkantam rá a Makeup Revolution Creative Vol1 nevű színkavalkádra.

Bevallom őszintén, nekem ez a pávatollas csomagolás már kissé sok, túlzás, és annyira nem tartom a belsejéhez illőnek, de amúgy nem a külsejéért választottam, úgyhogy különösebben nem zavar. A beltartalom szerintem valami csodaszép, imádom ezeket a színeket.




Pár minta:


A színek nagyon jól kombinálhatóak egymással, akár az erőteljesebb, akár a visszafogottabb árnyalatokról beszélünk. Simán alkalmas hétköznapi és parti smink elkészítésére is. A swatchok szemhéjalapra készültek, egyetlen "ecsetmártással", viszont használat közben azért ne várjunk ilyen erőteljes színeket. Ami kicsit zavaró, hogy a paletta mellé vásárolt Noelle ecsettel pl. eléggé potyog felvitel közben (bár alapozót nem használok, szóval ilyen szempontból azért nem borzasztó probléma, 1-1 törlés a szemek alatt), de remélhetőleg találok valami megoldást, mert a kézzel belenyúlkálást nem szeretném erőltetni.

Összességében nagyon szeretem ezt a palettát, minden kisebb hibájával együtt. Sosem gondoltam volna, hogy valaha fényesebb árnyalatokat pakolok majd a szemhéjamra, azt hittem, hogy szemhéjpúder tekintetében is a matt árnyalatokat imádom, de nem, erről a palettáról a Divination (alsó sor balról 2.) és a Prize (2. sor jobbról a 4.) az abszolút kedvenceim. Előbbit önmagában is szívesen viselem, utóbbit pedig nagyjából bármivel könnyű kombinálni. Illetve még a sárga is elég menő a palettából, a Terrority nevű narancsos árnyalattal elég nyárias, vidám smink rittyenthető belőle.

Nektek melyik a kedvenc palettátok? Mi az, amit úgy igazán ajánlanátok, árkategóriától függetlenül?

2 megjegyzés

  1. Szép színek, viszont szemhéjalapra kerülve nekem egy-kettő picit fakó. Az Inspired és a Colour színekkel már el is képzeltem egy sminket, bár nem magamnak :D (valamiért ennyire extrém színeket magamon nem szeretek használni).

    Egyébként egy Revolution paletta most nekem is a kedvencem, mégpedig a Revolution Eye Defining Kit csomagban szerzett 32 színű szépség. Az a baj, hogy konkrét fantázianeve nincs a palettának, csak azon belül van felosztva 4 alkategóriára: Natural, Smokey, Metallic, Cut Crease. Ebből a Mettalic 8-as csoporthoz még hozzá sem nyúltam, viszont a Smokey csoportot már rendesen megkoptattam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam ami abszolút fakó, az a sárga, és ezt eléggé sajnálom, mert szeretem használni. :/ Az Inspired és a Colour kicsit vad párosítás egymás mellett, de nagyon izgalmas is egyben. :D Úúú, ez a 32 "darabos" paletta nagyon jól hangzik, illetve maga a komplett szett is nagyon tetszik. Jól kihasználhatónak tűnnek a színek, úgyhogy ezt most elraktároztam magamnak :) Köszönöm a tippet!

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.