REVITALASH termékek

A sminkelésben, szempilla- és szemöldökápolásban is vannak prémium termékek, márkák, és a REVITALASH abszolút ide tartozik. Természetes a professzionális és egyben letisztult külsőn kívül ehhez nagyon sokat tesz hozzá a belső tartalom minden egyes terméknél. Nem próbáltam minden terméket a márka kínálatából, de amiket igen, arról már elég összetett véleményt tudok alkotni, hónapok próbálgatásainak eredménye ez a bejegyzés.


Mivel a Revitalash kínálat nagyban lehetővé teszi, hogy egy komplett, nem túl bonyolult szemsminket összeállítsunk belőle, a lépések sorrendjében haladok a termékekkel. Első lépésként a micellás vízzel érdemes kezdeni. Nem olajos, a nem vízálló sminktermékek eltávolítására tökéletesen alkalmas. Nem irritálja a bőrt, és a szemet sem. Nagyjából 6-8 pumpányi kell belőle a vattakorongra.


Ha ezután egy kis hidratálásra, és felfrissülésre vágysz, jöhet az Aquablur, ami hidratáló szemgél (nem tudom, létezik-e ilyen kifejezés) és primerként is használható. Tényleg olyannak mondanám, mintha "homályosítana" a bőr összhatásán, egységesít kicsit. Kevés mennyiség is elég belőle 1-2 pumpányi / szem, könnyen eldolgozható. Smink előtt mindenképp érdemes hagyni teljesen beszívódni, és csak utána kerüljön rá bármilyen sminktermék.


Lényegében a Revitalash két nagy és szuperül működő "dobása" a Revitalash Advance és Revitabrow Advance termék. Mindkettő kondícionáló, bár bloggerként állíthatom, hogy szerintem segítik is a szempillák és szemöldök növekedését. Táplálják, ápolják, erősítik. Egy szemészorvos fejlesztette ki a termékeket, és szakorvos által bevizsgáltak, bőrgyógyászatilag is teszteltek. Mindkét termék nagyon könnyen használható, a Revitalash Advance a szempillatőhöz, a Revitabrow Advance szérum pedig a szemöldökre kerül, 1-1 húzás, és máris elősegítettük, hogy a szemöldök, szempilla erős, ápolt és egészséges legyen.



Miután megszáradt mindkét rész, jöhetnek a sminktermékek, egy szemöldökzselé és egy kétvégű szempillaspirál formájában. A szemöldökzseléből 2 árnyalat érhető el, a Soft Brown és a Dark Brown. A Soft Brown inkább szőke, világosbarna, és más világosabb hajszínhez passzol, míg a Dark Brown pedig a sötét árnyalatokhoz tökéletes választás. Nekem ugyan a hajtövem nem túl világos, a Soft Brownt használom mégis és szerintem az összehatás tökéletes. A keféjét könnyű használni, és szépen el lehet vele igazítani a szemöldökszálakat. Rögzít is, egész nap a helyükön tartja még a legmakacsabb szálakat is.


A szempillaspirál két fejjel rendelkezik. Az egyik egy primer, ami kék színű és szilikon fejű, a másik fele pedig maga a festék rész, spirálos, hagyományos kefével. A két rész eléggé összehangoltan működik, a primer valóban elősegíti azt, hogy a festék tökéletesen kiemelje a szempillákat. A festék rész tökéletes fekete. Nem csomósodik, nem potyog a nap során, nem kenődik sehova, tart tökéletesen. Csak a keféje nem az én barátom, jobban szeretem az egyenes, nem csavart keféket, de ez már egyéni ízlés. :)




A szemceruzák (a linert tusként fordítanám, de ezek nekem ceruzák, és sajnos jelen pillanatban még nem érhetőek el) nagy kedvenceim a felhozatalból. Tusvonalat szoktam velük készíteni, vékony és vastag vonal húzására is egyaránt alkalmasak. A termék végében található egy kis applikátor, amivel satírozni lehet, illetve ha nem csak a kupakot húzzuk le a végéről, hanem egy kicsit többet, akkor a beépített faragót is "megkapjuk", így a vékony vonal tényleg nem akadály. Szeretem ezeket a ceruzákat, mert nekem egész nap fennmaradnak, nem kenődnek, tartósak.




Az én nagy kedvenceim a szemöldökzselé és a szemceruzák, mert egész nap fennmaradnak, könnyű velük dolgozni. Az ápolás vonalból pedig a RevitaLash Advance és a RevitaBrow Advance, ehhez kapcsolódóan belinkelem az egyik instagram posztom, aminél elmondom, hogy miért is nagy kedvenceim ezek. :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.