Novemberi gyönyörű Avonságok



Hónapról hónapra mindig gyönyörű, jól kihasználható újdonságokkal áll elő az Avon. A novemberi újdonság közül 2 csodaszép palettát és egy különleges megoldású highlightert kaptam kipróbálásra, amit köszönök még egyszer! A novemberi újdonságok között többféle paletta is szerepelt, visszafogott és kevésbé visszafogott árnyalatokkal egyaránt. 
A termékek bemutatásának sorrendje úgy alakult ki, hogy lényegében az került a legelejére, amit a legjobban imádok, a végére pedig az, ami szintén egy szuper termék, de valamiért ritkán kerül elő.

Az első így lett a perfect wear paletta, ami 8 gyönyörű árnyalatot tartalmaz. Amikor megérkezett, kevésbé éreztem különlegesnek, mint a másik palettát, de végül használat tekintetében ez kerül többször elő, az ebben található árnyalatok többször kerültek a szememre. A színek kissé porolnak és ez igaz a másik palettára is, de nem érzem vészesnek. A swatchok 1-1 húzással készültek. A legkedvencebb árnyalat ebből a palettából (sajnos neveket nem kaptak a színek) a felső sor másodikja, kissé sárgás-barnás szín. Összességében elég jól variálhatónak érzem a színeket. Amennyiben palettafronton nézelődtök, ezt a szépséget mindenképp ajánlom figyelmetekbe, mert méretéből adódóan táskabarát (akár utazáshoz is), a színek is szuperek.

Amit viszont sajnálok mindkét palettával kapcsolatban, hogy nagyon karcolódik a felületük. 




A következő a The day to night EDIT nevet viselő paletta, ami egyaránt alkalmas visszafogottabb és akár egy partismink elkészítésére is. 15 árnyalat kapott helyet ebben a palettában, ebből 7 szín eléggé világos - 2 ami mondjuk satírozni, vagy alapnak jó, lényegében bőrszín és világos rózsaszín, a másik 5 pedig inkább fényt ad, enyhe színnel, belső szemzugba, szemöldökcsontra is tökéletes lehet. A maradék 8 kicsit izgalmasabb, ezek közül a legkedvencebb a téglás-narancsos csillogó árnyalat, a jobbról mellette lévő szín és az alsó sor középső barnája, na meg a lila. Swatchon is ezeket fogjátok látni, sajnos nehezen tudtam volna visszaadni az első sor színeit rendes fények nélkül. Kicsit porolnak, de jól építhetőek az árnyalatok.




A poszt utolsó újdonsága pedig nem más, mint a Luxe termékcsaládba tartozó higlighter, ami beépített ecsettel rendelkezik, így megkönnyíti a felvitelt. Pici csillámok is vannak benne, de inkább enyhe fényt ad a bőrnek, a csillámok szerencsére csak elvétve bújnak elő, hétköznapra nagyon kellemes és visszafogott megoldás. A kupakba könnyen visszahelyezhető az ecset, a nem lesz benne semmi kár, és akár táskába dobós darab is lehet, hiszen egyrészt jól zár a kupak, másrészt könnyen elfér a táskában, és használni sem bonyolult. Kissé porol, úgyhogy érdemes vele óvatosan bánni. :)


Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.