DW Home | Vanilla Bean illatgyertya

Imádom a gyertyákat, legalábbis azt a verziót, aminek illata van. Szeretem, ha kellemes illat terjed a lakásban, a légfrissítőkkel nem vagyok jó barátságban, így igazából maradnak az illatos gyertyák számomra, melyek, amellett, hogy egyébként dekornak is tökéletesen megfelelnek, még szuper illatuk is van. A legutolsó Notino rendelésem alkalmával ez DW Home Vanilla Bean gyertya érkezett hozzám. Imádom a vanília illatú dolgokat...




... és azt kell, hogy mondjam, ennek fantasztikus illata van. Nem az a rendes vanília, hanem egy nagyon édes, vanília "ízű" süteményre emlékeztető, és minden alkalommal, mikor megszagolom, legszívesebben a világ összes süteményét betolnám. :D Szóval az üvegen lévő "richly scented candle" felirat nem viccel, nagyon tömény.

Meggyújtani őszintén szólva még nem volt szívem, mert egyébként azt is szeretem benne, hogy egyfajta "díszként" is funkcionál: mutatós, egyben visszafogott dizájn, és az üveg, illetve a fekete tető (merthogy zárható), mindenhova passzol. Ez a kiszerelés egyébként 113 g, ennél van egy nagyobb, ami 261, de ez sem kicsi... Szóval, egyszer biztos ráveszem magam arra, hogy kipróbáljam, milyen illatot áraszt, ha már "ég", de addig féltve őrzöm és illatolgatom.


2 megjegyzés

  1. Hogy bírod ki, hogy nem gyújtod meg? :D Nekem mindig az a legnagyobb kínom, hogy addig meg bírjam állni, amíg lefotózom. :D Imádom ezt a gyertyát egyébként. Meggyújtva még kellemesebb az illata, viszont elfújás után nagyon sokáig füstöl.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A füst abszolút nem zavarna, de sajnálom meggyújtani, mert így is fantasztikus. :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.