Hajápolás? OI!

Hónapokkal ezelőtt beszereztem a Davines Naturaltech Nourishing sampont, illetve maszkot. Végül azt a termékcsaládot nem tudtam igazán sokáig használni (nagyjából 2x), mert bár ajánlás után vettem, és a hajam imádta, legalábbis olyan szempontból, hogy puha, könnyen kezelhető lett tőle, sajnos a fejbőröm nem volt oda érte, így váltanom kellett. Így jött képbe az OI termékcsalád, amit korábban már többször is volt szerencsém "használni", mert a fodrászom ezzel kényezteti minden egyes alkalommal a hajam.



"Az OI termékcsalád jótékony hatását többek között az Amazonas vidékéről származó Roucou olaj biztosítja, melynek erős szerkezet helyreállító hatása van a hajon. Ez kiegészül még néhány olyan különleges összetevővel, melynek hatékonysága azonnal látható és egyértelmű az OI termékek használata esetén. A roucou olaj gazdag béta-karotinban, amely antioxidáns és szerkezethelyreállító hatású, ellagsav tartalma pedig semlegesíti a szabadgyökök káros hatásait."

 Amiért végül erre esett a választás, az a korábbi tapasztalataimon alapult. Ezzel a termékcsaláddal tényleg azt kapom, mint amikor fodrászhoz megyek. Puha, selymes haj, és nem csak az első napon marad friss a hajam, hanem a második, harmadik napon is, száraz sampon nélkül is, ami az én hajam esetében elég nagy szó, még a nagy melegben is! Ami a legnagyobb meglepetés számomra, hogy nagy melegben akár 5 napon át sem vállalhatatlan vagy kínos a hajzatom, ami azért több, mint wow részemről, és mindössze egyetlen alkalommal kell használnom szárazsampont az 5 nap során.

 A samponból elég nagyon kevés, és nem mosom át kétszer a hajam, mert egyszeri alkalommal is tökéletesen eltávolít mindent a hajamról. Egy kis mennyiséget felhígítok a könnyebb eloszlatás érdekében, és ennyi - még így is több, mint feléig van a tubus, szóval legalább 2-3 hónapig még biztos hű társam lesz (na meg biztos vagyok abban, hogy újraveszem). A kondícionálót is minden alkalommal használom, és általában 5 percig hagyom a hajamon, ha elfeledkezem az időről, akkor tovább. A fejbőrömre nem szeretem, ha kerül bármilyen hajravaló a samponon kívül, de ennél kivételesen nem zavar, illetve teljes mértékben el lehet távolítani a fejbőrről, így a hajam "tetőtől-talpig" puha, és nem zsírosít és ragacsos érzet sem marad utána. Egyébként tényleg meg vagyok lepve, hogy mekkora különbség van sampon és sampon között, úgyhogy az idei év nagy "felfedezése" és kedvence díjat abszolút vinné ez a két termék, legalábbis, ami az otthoni használatot illeti.

 Nem állítom, hogy olcsó termékek lennének ezek (webshop itt), jó, ugyan nem is csillagászati az áruk, de a két termék tizedéből szoktam általában letudni a samponvásárlásom, ha nem kevesebből. Ennek ellenére mégis azt tudom mondani, hogy simán megéri, és újravásárlós lesz, ha egyszer elfogy, mert szeretem, amit nyújt, és azt nyújtja, amit eddig semmi más nem tudott. 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.